Деруни – смачна та ситна страва. Однак щоб їх приготувати потрібно провести певну підготовчу роботу – натерти на дрібну тертку деруни. Тим любителям дерунів у яких є кухонний комбайн, повезло. Вони швидко та без особливих зусиль можуть готувати цю страву хоч щодня, передають Патріоти України.
Після того, як ви приготували картоплю, потрібно додати багато інших інгредієнтів. Потім доводиться довго стояти біля плити, обсмажуючи кожен дерун із двох боків. Проте досвідчені господарки так не роблять. Вони знають, як приготувати апетитні і хрусткі картопляні деруни без «олії, що стріляє», і витративши при цьому мінімум часу.
У чому полягає хитрість
Ви приготували тісто для дерунів? Не треба діставати сковороду. І взагалі не підходьте до кухонної плити. Якщо у вас є вафельниця, використовуйте саме її. Змастіть вафельницю олією, заповніть картопляно-борошною масою і закрийте прилад. Вже через 15 секунд (іноді потрібно більше часу – дивіться по ситуації) картопляні оладки будуть готові.
За один раз можна приготувати одразу шість дерунів. Це дуже зручно: процес йде швидко, не супроводжується розбризкуванням рослинної олії і не вимагає перевертання страви. Страва набуває приємної «хрустинки» і виходить не гірше, ніж деруни, приготовані на сковороді.
Те, що мед корисний, це загальновідомий факт. У кулінарії він має багато секретів, які треба враховувати, щоб страви були смачними та якісними водночас. Дізнайтеся 5 фактів про мед, про які мало хто знає, передають Патріоти України.
Мільйони людей люблять пити чай із лимоном. Найцікавіше, що скибочку лимона можна додавати до кави. Подібне поєднання може викликати чимало запитань, тож варто розібратися у деталях, передають Патріоти України. Поєднання лише здається якимось дивним. Н...