Смакота! Яка хитрість допоможе приготувати деруни за 15 секунд

Деруни – смачна та ситна страва. Однак щоб їх приготувати потрібно провести певну підготовчу роботу – натерти на дрібну тертку деруни. Тим любителям дерунів у яких є кухонний комбайн, повезло. Вони швидко та без особливих зусиль можуть готувати цю страву хоч щодня, передають Патріоти України.

Подробиці

Після того, як ви приготували картоплю, потрібно додати багато інших інгредієнтів. Потім доводиться довго стояти біля плити, обсмажуючи кожен дерун із двох боків. Проте досвідчені господарки так не роблять. Вони знають, як приготувати апетитні і хрусткі картопляні деруни без «олії, що стріляє», і витративши при цьому мінімум часу.

У чому полягає хитрість

Ви приготували тісто для дерунів? Не треба діставати сковороду. І взагалі не підходьте до кухонної плити. Якщо у вас є вафельниця, використовуйте саме її. Змастіть вафельницю олією, заповніть картопляно-борошною масою і закрийте прилад. Вже через 15 секунд (іноді потрібно більше часу – дивіться по ситуації) картопляні оладки будуть готові.

За один раз можна приготувати одразу шість дерунів. Це дуже зручно: процес йде швидко, не супроводжується розбризкуванням рослинної олії і не вимагає перевертання страви. Страва набуває приємної «хрустинки» і виходить не гірше, ніж деруни, приготовані на сковороді.

Варто знати! Коли додавати сіль - до кипіння води або після

п’ятниця, 13 червень 2025, 17:12

Більшість господарок не замислюються, коли відправляють ложку з білими кристалами в каструлю, наповнену водою. Попри поширену думку, різниця в тому, коли ж додавати сіль – до кипіння або після – все ж таки є, передають Патріоти України. Відомо, що у хо...

Смакота! Як за 10 хвилин приготувати мариновані огірки

п’ятниця, 13 червень 2025, 16:12

Традиційно мариновані овочі асоціюються у багатьох із банками, закатками, довгими та складними процесами приготування. Але виявилося, що є простий рецепт, завдяки якому огірки можна замаринувати за 10 хвилин, передають Патріоти України. Для заправки:. ...