Увечері кожен із нас хоче відчути тепло та затишок вдома. І якщо ви вже балували своїх рідних смачними налисниками на молоці, цього разу приготуйте млинцевий торт із сирним кремом. Патріоти України діляться з вами перевіреним рецептом.
Інгредієнти для тіста: яйця (2 шт.), цукор (2 ст. л.), сіль (1 щіпка), пшеничне борошно (200 г), какао-порошок (3 ст. л.), розпушувач (0,5 ч. л.), молоко (450-500 мл), олія (1 ст. л.).
Інгредієнти для крему: сметана (200 г), сир (400 г), цукрова пудра (3 ст. л.).
Інгредієнти для прикрашання: варене згущене молоко або карамельний соус, або розтоплений шоколад (100 г), фундук смажений (50 г).
Приготування:
Для тіста змішуємо в невеликій мисці какао-порошок, борошно та розпушувач. В іншу ємність розбиваємо яйця і збиваємо їх за допомогою міксера із сіллю та цукром.
Потім поступово додаємо в яєчну суміш ледь тепле молоко, чергуючи його з сухими інгредієнтами (борошном, какао та розпушувачем), ретельно перемішуємо. У самому кінці додаємо олію. Якщо тісто вийде дуже рідким – додаємо трохи борошна, а якщо дуже густим – молока.
Добре розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, виливаємо на неї порцію тіста та розподіляємо її по всій поверхні. Випікаємо до рум'яної скоринки, потім за допомогою силіконової лопатки перевертаємо на другий бік і чекаємо. Знімаємо готовий млинець, перекладаємо його на тарілку і змащуємо вершковим маслом. Потім проробляємо те саме до тих пір, поки не закінчиться тісто і не будуть готові всі млинці. Даємо їм час охолонути.
Для крему змішуємо в глибокому посуді сметану, сир і цукрову пудру. Якщо сир із крупинками, заздалегідь перетираємо його через сито. Перебиваємо все разом блендером.
Потім починаємо збирати торт: викладаємо перший млинець на велику тарілку і змащуємо кремом, потім другий і знову шар крему тощо. Це можна робити як за допомогою кондитерського мішка та насадки, так і звичайною ложкою.
Верхівку поливаємо на свій розсуд: вареним згущеним молоком або карамельним соусом, або розтопленим шоколадом. Також можна прикрасити торт із млинців горіхами чи ягодами.
Ставимо на кілька годин у холодильник, щоб він добре просочився. Потім виймаємо та нарізаємо на порційні шматочки.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...