
Морква по-корейськи претендує стати одним з найкращих інгредієнтів для салатів. Вона має всі переваги для цього: соковита, ароматна, з вираженим приправленим спеціями смаком. Для будь-якого салату це вже половина успіху, передають Патріоти України.
Підготуйте наступні:
Поставте варитися яйця. Вони мають бути в круту. Готові яйця натріть на тертці. З моркви злийте рідину. Покладіть в ємність з яйцями. Тепер треба покришити крабові палички та додати до салату.
Плавлений сирок трохи потримайте в морозилці. Так його буде легше натерти в салат. Тепер його можна заправити майонезом. Простий та доступний салат готовий. Смачного!
Коли взимку день скорочується до кількох годин світла, організм переходить на інший ритм. Ми раніше втомлюємося, частіше хочемо тепла та затишку, і нерідко вечеряємо значно пізніше, ніж варто, передають Патріоти України. Та наука дедалі наполегливіше н...
Спагеті - одна з найпростіших і найшвидших у приготуванні страв. Готувати їх можна з олією, спеціями, соусами. Але, дуже важливо знати, як їх правильно варити і скільки хвилин, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, ...