Смакота! Якщо у вас є морква по-корейськи, приготуйте з нею салат

Морква по-корейськи претендує стати одним з найкращих інгредієнтів для салатів. Вона має всі переваги для цього: соковита, ароматна, з вираженим приправленим спеціями смаком. Для будь-якого салату це вже половина успіху, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Підготуйте наступні:

  • морква по-корейськи — 150 г;
  • яйце — 2 шт.;
  • майонез — 2 ст.л.;
  • крабові палички — 200 г;
  • плавлений сир — 1 шт.

Як приготувати

Поставте варитися яйця. Вони мають бути в круту. Готові яйця натріть на тертці. З моркви злийте рідину. Покладіть в ємність з яйцями. Тепер треба покришити крабові палички та додати до салату.

Плавлений сирок трохи потримайте в морозилці. Так його буде легше натерти в салат. Тепер його можна заправити майонезом. Простий та доступний салат готовий. Смачного!

Який продукт, доданий до сирників, поліпшить смак страви

четвер, 13 березень 2025, 18:04

Сирники із цим компонентом зараз мало хто готує. І це велика помилка. Справа в тому, що така страва в результаті виходить дуже смачною і корисною, передають Патріоти України. Йдеться про додавання в сирне тісто моркви. Готується таке частування просто....

Смакота! Як приготувати красивий пиріг з начинкою із ягід

четвер, 13 березень 2025, 17:04

Щоб запобігти виділенню соку під впливом температури у пирогах з ягодами, використовуйте хитрощі, які відомі тільки кулінарам зі стажем, передають Патріоти України. Ці хитрощі допоможуть вам приготувати по-справжньому смачний пиріг, який буде окрасою в...