Смакота! Якщо у вас є морква по-корейськи, приготуйте з нею салат

Морква по-корейськи претендує стати одним з найкращих інгредієнтів для салатів. Вона має всі переваги для цього: соковита, ароматна, з вираженим приправленим спеціями смаком. Для будь-якого салату це вже половина успіху, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Підготуйте наступні:

  • морква по-корейськи — 150 г;
  • яйце — 2 шт.;
  • майонез — 2 ст.л.;
  • крабові палички — 200 г;
  • плавлений сир — 1 шт.

Як приготувати

Поставте варитися яйця. Вони мають бути в круту. Готові яйця натріть на тертці. З моркви злийте рідину. Покладіть в ємність з яйцями. Тепер треба покришити крабові палички та додати до салату.

Плавлений сирок трохи потримайте в морозилці. Так його буде легше натерти в салат. Тепер його можна заправити майонезом. Простий та доступний салат готовий. Смачного!

Як розпізнати справжній мед і не купити підробку - поради бджоляра

вівторок, 23 грудень 2025, 13:05

Майже половина меду, який потрапляє до ЄС, може містити цукрові сиропи та інші домішки, попереджає Аня Йоб із краківської пасіки «Галіція». Як не потрапити на фальшивку та обрати справжній, натуральний мед, передають Патріоти України. На що звернути ув...

Кефір може уповільнювати старіння: Японські вчені виявили неочікуваний ефект

вівторок, 23 грудень 2025, 11:50

Японські науковці дійшли висновку, що регулярне вживання кефіру може позитивно впливати на процеси старіння в організмі. Згідно з результатами досліджень, кефірні бактерії здатні знижувати рівень хронічного запалення - одного з ключових факторів старін...