Смакота! Якщо у вас є морква по-корейськи, приготуйте з нею салат

Морква по-корейськи претендує стати одним з найкращих інгредієнтів для салатів. Вона має всі переваги для цього: соковита, ароматна, з вираженим приправленим спеціями смаком. Для будь-якого салату це вже половина успіху, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Підготуйте наступні:

  • морква по-корейськи — 150 г;
  • яйце — 2 шт.;
  • майонез — 2 ст.л.;
  • крабові палички — 200 г;
  • плавлений сир — 1 шт.

Як приготувати

Поставте варитися яйця. Вони мають бути в круту. Готові яйця натріть на тертці. З моркви злийте рідину. Покладіть в ємність з яйцями. Тепер треба покришити крабові палички та додати до салату.

Плавлений сирок трохи потримайте в морозилці. Так його буде легше натерти в салат. Тепер його можна заправити майонезом. Простий та доступний салат готовий. Смачного!

Навіщо під час приготування борщу деякі господині додають томатний сік

вівторок, 11 лютий 2025, 10:09

Борщ є одним із найскладніших у плані приготування, оскільки ідеальну страву під силу приготувати лише досвідченій господині, передають Патріоти України. Важливо не тільки правильно вибрати список продуктів, але й знати певні секрети дуже смачної страв...

Як виправити занадто жирний суп - хитрощі досвідчених кулінарів

вівторок, 11 лютий 2025, 9:14

Під час приготування традиційних супів важливо дотримуватись балансу: вони не повинні бути “порожніми”, але й зайва жирність першим стравам ні до чого, передають Патріоти України. Іноді в процесі готування можна помітити, що суп виходить занадто жирним...