
Багато хто любить побалувати себе не просто смачними котлетами: хочеться, щоб м’ясна страва мала ефектну скоринку, передають Патріоти України.
Однак досягти такого результату непросто, адже необхідно попрацювати з паніровкою.
Якщо використовувати звичайні сухарі, то на такий ефект чекати не доводиться.
Який інгредієнт допоможе досягти скоринки?
Досвідчені господині часто експериментують з паніровкою. Якщо використовувати несподівані продукти, то смак страви стає цікавішим і більш привабливим.
Якщо ви хочете приготувати котлети з скоринкою, то варто звернути увагу на один недорогий продукт – кукурудзяні пластівці для каші, що не вимагають варіння.
Можна знайти їх у подрібненому вигляді.
Якщо використовувати кукурудзяні пластівці як панірування, то котлети виглядатимуть дуже апетитно і привабливо.
Цікавий факт полягає в тому, що цей продукт можна сміливо використовувати і для приготування інших страв.
Зокрема, кукурудзяними пластівцями можна панірувати курку чи м’ясо для смаження на сковороді.
У продукту завжди буде смачна скоринка.
Американські дослідники, які раніше визначили продукти, вживання яких може запобігти ранньому розвитку деменції - синдрому, що впливає на роботу мозку, визначили й набір продуктів, який може мати протилежну дію, передають Патріоти України. Якщо продукт...
Різноманітні чаї спроможні не лише втамувати спрагу, а й впливати на здоров'я та стан людей, знімаючи стрес, втому чи головний біль. Втім, варто знати, що не всі чаї однаково корисні, передають Патріоти України. Власне, йдеться не стільки про види чаїв...