
Багато хто любить побалувати себе не просто смачними котлетами: хочеться, щоб м’ясна страва мала ефектну скоринку, передають Патріоти України.
Однак досягти такого результату непросто, адже необхідно попрацювати з паніровкою.
Якщо використовувати звичайні сухарі, то на такий ефект чекати не доводиться.
Який інгредієнт допоможе досягти скоринки?
Досвідчені господині часто експериментують з паніровкою. Якщо використовувати несподівані продукти, то смак страви стає цікавішим і більш привабливим.
Якщо ви хочете приготувати котлети з скоринкою, то варто звернути увагу на один недорогий продукт – кукурудзяні пластівці для каші, що не вимагають варіння.
Можна знайти їх у подрібненому вигляді.
Якщо використовувати кукурудзяні пластівці як панірування, то котлети виглядатимуть дуже апетитно і привабливо.
Цікавий факт полягає в тому, що цей продукт можна сміливо використовувати і для приготування інших страв.
Зокрема, кукурудзяними пластівцями можна панірувати курку чи м’ясо для смаження на сковороді.
У продукту завжди буде смачна скоринка.
Чорна кава та еспресо - популярні способи приготувати напій із кавових зерен, проте за рівнем кофеїну та антиоксидантів вони помітно відрізняються, передають Патріоти України. Якщо порівнювати однакові за об'ємом порції, еспресо зазвичай виявляється бі...
Бажаєте здивувати близьких? Приготуйте намазку за рецептом кулінарки Елли Іванової, яким вона поділилася з читачами "Фактів", передають Патріоти України. Поцікавтеся у рідних, які їхні враження. Адже кожна людина має свій смак і свою думку. Якщо намазк...