Смакота! Якими спеціями можна покращити спагетті та макарони

Звично думати, що макаронні вироби потребують тільки сіль. Це база, але додаткові смаки та аромати можна відчути, додавши спеції. Шеф-кухарі щедро їх використовують в різноманітних стравах. Якщо ви ще не пробували поєднати спеції з макаронами, тоді наступний перелік в статті вам допоможе, передають Патріоти України.

Подробиці

Перелік спецій надзвичайно великий. Вибирайте та експериментуйте:

  • чорний та каєнський перець;
  • часник та пажитник;
  • орегано та базилік;
  • гвоздика та майоран;
  • гірчиця та імбир;
  • шавлія та чебрець;
  • цибуля та італійські трави.

Звичайно, для кожної страви з макаронами потрібно підбирати спеції індивідуально. Наприклад, для карбонари варто додавати часник, петрушку, коріандр, чорний мелений перець. Для популярного болоньєзе ріпчасту цибулю, базилік, орегано.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Що зробити, щоб млинці не ставали гумовими

п’ятниця, 27 червень 2025, 8:15

Простий трюк з білком і жовтком дозволить приготувати ідеальні млинці, які не стануть гумовими. Багато кулінарів або не знають про це, або забувають, або просто лінуються застосовувати цей трюк, але в результаті страждає якість страви, передають Патріо...

А ви це знали? Навіщо професійні кулінари додають сіль в каву, а горіхи в окроп

п’ятниця, 27 червень 2025, 7:12

Кулінарні хитрощі покликані вирішити відразу кілька питань: прискорити приготування страв, розкрити їх смак по-новому, полегшити рутинні процеси і заощадити. Професійні кухарі назвали кілька корисних кулінарних секретів, які будуть цінними і на звичайн...