Смакота! Якими спеціями можна покращити спагетті та макарони

Звично думати, що макаронні вироби потребують тільки сіль. Це база, але додаткові смаки та аромати можна відчути, додавши спеції. Шеф-кухарі щедро їх використовують в різноманітних стравах. Якщо ви ще не пробували поєднати спеції з макаронами, тоді наступний перелік в статті вам допоможе, передають Патріоти України.

Подробиці

Перелік спецій надзвичайно великий. Вибирайте та експериментуйте:

  • чорний та каєнський перець;
  • часник та пажитник;
  • орегано та базилік;
  • гвоздика та майоран;
  • гірчиця та імбир;
  • шавлія та чебрець;
  • цибуля та італійські трави.

Звичайно, для кожної страви з макаронами потрібно підбирати спеції індивідуально. Наприклад, для карбонари варто додавати часник, петрушку, коріандр, чорний мелений перець. Для популярного болоньєзе ріпчасту цибулю, базилік, орегано.

Джерело: ПростоВей

Не робіть так! Помилка, якої припускаються майже всі під час варіння гречки

понеділок, 21 квітень 2025, 7:50

Якщо ви просто вимкнете вогонь плити, знімете каструлю, відкриєте кришку і перекладете кашу в тарілку, не дивуйтеся, що смак страви вийде зовсім не таким насиченим як хотілося б, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Кухарі радять не поспішат...

А ви це знали? Навіщо промивати рис гарячою водою

понеділок, 21 квітень 2025, 7:15

Перед готуванням круп, зазвичай їх попередньо варто промити. Але не всі господині знають та дотримуються цього правила. А про промивання гарячою водою – зовсім невідомо, передають Патріоти України. Та все ж таки етап попередньої обробки шляхом промиван...