Звично думати, що макаронні вироби потребують тільки сіль. Це база, але додаткові смаки та аромати можна відчути, додавши спеції. Шеф-кухарі щедро їх використовують в різноманітних стравах. Якщо ви ще не пробували поєднати спеції з макаронами, тоді наступний перелік в статті вам допоможе, передають Патріоти України.
Перелік спецій надзвичайно великий. Вибирайте та експериментуйте:
Звичайно, для кожної страви з макаронами потрібно підбирати спеції індивідуально. Наприклад, для карбонари варто додавати часник, петрушку, коріандр, чорний мелений перець. Для популярного болоньєзе ріпчасту цибулю, базилік, орегано.
Голубці – це страва, яка славиться гармонійним поєднанням смаків різних продуктів. При приготуванні вона наповнює дім приємними ароматами, але інколи результат може розчарувати через сухість страви. Це може бути пов'язано з певними помилками в приготув...
Приготування рибного бульйону простіше, ніж м’ясного. Він вариться набагато швидше. Але зробити його прозорим та смачним теж треба вміти. Є певні нюанси. Про них читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування бульйону можна викори...