Смакота! Картопля в духовці з салом з хрумкою скоринкою за 20 хвилин

апечена картопля – звучить вже смачно, кожен представляє свою улюблену. Таку картоплю люблять за цілу хрумку скоринку і неймовірно ніжну м’яку середину. Її можна подавати з різними начинками та будь-якими спеціями, посилювати смак вершковим або рослинним маслом, додавати сметану, соуси, м’ясо чи рибу. Для запікання вибирайте картоплю з високим вмістом крохмалю, адже він краще тримає форму, передають Патріоти України.

Спосіб приготування:

Картоплю приблизно одного розміру, ріжемо навпіл. Кожну половинку посипаємо сіллю і спеціями на смак. Потім нарізаємо сало слайсами по 5 мм.

І кладемо їх поверх кожного шматочка картоплі.

Для надійності прикріплюємо сало до картоплі зубочисткою, а для соковитості картоплі потрібно з внутрішньої сторони зробити проколи виделкою (так жир із сала швидше проникне в картоплю).

Ставимо в духову шафу на 180 градусів до готовності.

Смачного!

Оцінять всі! М’ясні оладки на вечерю - швидко та смачно

середа, 2 жовтень 2024, 11:15

риготуйте на вечерю ці неймовірні оладки з курячого фаршу. Дуже швидкий та простий рецепт. Їх люблять і діти, і дорослі, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Фарш можна зробити з філе самостійно, а можна купити готовий. Вбийте до фа...

А ви це знали? Який кефір не варто використовувати для приготування оладок

середа, 2 жовтень 2024, 10:15

Оладки на кефірі виходять пишні та смачні. Не всі знають, що при виборі головного інгредієнта можна помилитися. В результаті оладки не будуть підніматися та гарно смажитися, передають Патріоти України. Суть кефіру в тісті для оладок полягає в тому, що ...