Між картоплею, беконом та сиром стійкий взаємозв’язок. Між ними гармонія. Особливо, коли їх разом запекти, передають Патріоти України.
Потрібні такі:
Кількість продуктів беріть за вашою потребою. Розповідаємо загальну схему приготування страви. Отже, картоплю треба почистити та відварити без шкірки до напівготовності.
Дістаньте його та обсушіть. Змішайте сіль, спеції та олію. Обробіть картоплю цією сумішшю. Обмотайте бульбу беконом та закріпіть шпажками.
Викладіть картоплю в форму та прикрийте пергаментом. Якщо любите цибулю, тоді можна на дно викласти шар з нею зі спеціями. Страву посипте тертим сиром.
Готувати треба при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.
Корисні властивості чаїв, насамперед зеленого, підтверджувалися різноманітними медичними дослідженнями. Зокрема, з'ясовувалося, що деякі види чаїв впливають на зменшення жиру в районі живота, передають Патріоти України. А видання prevention.com пише пр...
Наш щоденний раціон часто переповнений продуктами, які містять вуглеводи, – від хліба та макаронів до солодощів і снеків. Попри те, що вони є основним джерелом енергії для організму, надмірне їх споживання може мати неприємні наслідки для здоров’я, пер...