Між картоплею, беконом та сиром стійкий взаємозв’язок. Між ними гармонія. Особливо, коли їх разом запекти, передають Патріоти України.
Потрібні такі:
Кількість продуктів беріть за вашою потребою. Розповідаємо загальну схему приготування страви. Отже, картоплю треба почистити та відварити без шкірки до напівготовності.
Дістаньте його та обсушіть. Змішайте сіль, спеції та олію. Обробіть картоплю цією сумішшю. Обмотайте бульбу беконом та закріпіть шпажками.
Викладіть картоплю в форму та прикрийте пергаментом. Якщо любите цибулю, тоді можна на дно викласти шар з нею зі спеціями. Страву посипте тертим сиром.
Готувати треба при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.
Риба хоча й проста в приготуванні, але має певні нюанси. Пропонуємо вам кілька простих кроків для ідеального результату. Можливо, ви вже ними користуєтеся. А новачкам буде корисно дізнатися дещо нове, передають Патріоти України. Рибу перед смаженням по...
Голубці – це страва, яка славиться гармонійним поєднанням смаків різних продуктів. При приготуванні вона наповнює дім приємними ароматами, але інколи результат може розчарувати через сухість страви. Це може бути пов'язано з певними помилками в приготув...