Смакота! Картопля з ковбасками та помідорами під сиром - варіант швидкої вечері

Смачна й швидка страва на вечерю, спробуйте приготувати. Поєднання інгредієнтів дає неперевершений смак та аромат, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 500 г картоплі
  • 300 г копчених ковбасок
  • 150 г помідорів чері
  • 100 г сиру
  • 4 ст. л. сметани
  • сіль, перець
  • зелена цибуля
  • хмелі-сунелі
  • копчена паприка

Приготування:

Почистьте картоплю та наріжте кубиками. Помідори помийте й наріжте, змішайте з картоплею. Наріжте ковбаски й додайте в миску з картоплею й помідорами. Покладіть сіль, перець, хмелі-сунелі, сметану й все ретельно перемішайте.

Покладіть у форму для запікання й поставте у розігріту духовку на 40-50 хвилин. Протягом цього часу картоплю декілька разів можна перемішати.

Після цього, дістаньте страву з духовки, натріть сир й затрусіть зверху картоплю. Поставте ще на 10 хвилин з сиром у духовку. Смачного!

Смакота! Як приготувати суп з фрикадельками та зеленим горошком

понеділок, 14 квітень 2025, 8:12

Як казали всім в дитинстві: «Суп треба їсти кожен день!». Якщо ви теж притримуєтесь цієї думки або просто любите перші страви, пропонуємо вам рецепт ніжного та смачного супу з зеленим горошком та фрикадельками. З такими інгредієнтами він навіть звучить...

Є секрет! Як замаринувати відбивні, щоб були соковиті

понеділок, 14 квітень 2025, 7:13

Якщо у вас досі буває, що відбивні, мов гумова підошва взуття, то спробуйте замаринувати перед смаженням. Саме такий спосіб допоможе зробити м’ясо ніжним і соковитим, передають Патріоти України. М’ясо наріжте на пласкі шматочки. Не варто надто тонко це...