
Смачна й швидка страва на вечерю, спробуйте приготувати. Поєднання інгредієнтів дає неперевершений смак та аромат, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Почистьте картоплю та наріжте кубиками. Помідори помийте й наріжте, змішайте з картоплею. Наріжте ковбаски й додайте в миску з картоплею й помідорами. Покладіть сіль, перець, хмелі-сунелі, сметану й все ретельно перемішайте.
Покладіть у форму для запікання й поставте у розігріту духовку на 40-50 хвилин. Протягом цього часу картоплю декілька разів можна перемішати.
Після цього, дістаньте страву з духовки, натріть сир й затрусіть зверху картоплю. Поставте ще на 10 хвилин з сиром у духовку. Смачного!
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...