Смакота! Картопля з ковбасками та помідорами під сиром - варіант швидкої вечері

Смачна й швидка страва на вечерю, спробуйте приготувати. Поєднання інгредієнтів дає неперевершений смак та аромат, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 500 г картоплі
  • 300 г копчених ковбасок
  • 150 г помідорів чері
  • 100 г сиру
  • 4 ст. л. сметани
  • сіль, перець
  • зелена цибуля
  • хмелі-сунелі
  • копчена паприка

Приготування:

Почистьте картоплю та наріжте кубиками. Помідори помийте й наріжте, змішайте з картоплею. Наріжте ковбаски й додайте в миску з картоплею й помідорами. Покладіть сіль, перець, хмелі-сунелі, сметану й все ретельно перемішайте.

Покладіть у форму для запікання й поставте у розігріту духовку на 40-50 хвилин. Протягом цього часу картоплю декілька разів можна перемішати.

Після цього, дістаньте страву з духовки, натріть сир й затрусіть зверху картоплю. Поставте ще на 10 хвилин з сиром у духовку. Смачного!

Пийте це щодня! Названо натуральний сік, який рятує від гіпертонії

понеділок, 11 серпень 2025, 6:12

Гіпертонія - одна з найпоширеніших хвороб серцево-судинної системи. Відсутність правильного харчування і лікування може призвести до таких серйозних ускладнень, як пошкодження судин, серцева й ниркова недостатність, проблеми зі зором та інсульт, переда...

Чому мед твердне і чи можна це виправити? Відповідь експерта

неділя, 10 серпень 2025, 23:10

Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...