Смакота! Картопля з ковбасками та помідорами під сиром - варіант швидкої вечері

Смачна й швидка страва на вечерю, спробуйте приготувати. Поєднання інгредієнтів дає неперевершений смак та аромат, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 500 г картоплі
  • 300 г копчених ковбасок
  • 150 г помідорів чері
  • 100 г сиру
  • 4 ст. л. сметани
  • сіль, перець
  • зелена цибуля
  • хмелі-сунелі
  • копчена паприка

Приготування:

Почистьте картоплю та наріжте кубиками. Помідори помийте й наріжте, змішайте з картоплею. Наріжте ковбаски й додайте в миску з картоплею й помідорами. Покладіть сіль, перець, хмелі-сунелі, сметану й все ретельно перемішайте.

Покладіть у форму для запікання й поставте у розігріту духовку на 40-50 хвилин. Протягом цього часу картоплю декілька разів можна перемішати.

Після цього, дістаньте страву з духовки, натріть сир й затрусіть зверху картоплю. Поставте ще на 10 хвилин з сиром у духовку. Смачного!

Японський секрет ідеального рису: Як приготувати, щоб він не злипався

понеділок, 8 грудень 2025, 8:15

Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.

Робите це після вечері? Будуть сумні наслідки

понеділок, 8 грудень 2025, 6:12

Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...