Смакота! Картопля за таким рецептом виходить, як бабусина з печі

Приготуйте картоплю за таким рецептом, якщо хочете пригадати смак бабусиної кухні з печі. Для багатьох такий варіант буде знайомий, тому читайте та обирайте день, коли готувати, передають Патріоти України.

Подробиці

Ця картопля готується у звичайній духовці, проте в рукаві. Для приготування візьміть 1 кг картоплі, 200 г сала або підчеревини, 1 цибулину, 1 солодку перчину та 2 середні морквини.

Всі інгредієнти треба порізати в глибоку миску: картоплю часточками, цибулю та перець великими кубиками, моркву соломкою, а сало шматочками, як пів коробочки для сірників.

Додайте сіль та спеції на смак, та добре все перемішайте руками. Викладіть у рукав для запікання, зав’яжіть та відправте у духовки на 40 хвилин при температурі 180 градусів.

А ви це знали? Яка частина курки найшкідливіша і чому її не можна їсти

вівторок, 27 серпень 2024, 6:12

Не жирне, дієтичне м’ясо курки віддавна цінилось та було дуже популярним. Курятина й по ціні недорога, та й варіантів приготування страв з неї дуже багато, передають Патріоти України. Чому курятина стала дуже популярною. Крім переваги у дешевизні та шв...

Лише спробуйте! Супертонке й смачне тісто для піци

вівторок, 27 серпень 2024, 5:40

Справжні знавці піци стверджують, що тісто в піці грає чи на найголовнішу роль. Від його товщини, щільності, м’якості залежить і кінцевий результат цієї улюбленої всіма страви, передають Патріоти України. Для приготування тіста для піци діаметром 30 см...