
Приготуйте картоплю за таким рецептом, якщо хочете пригадати смак бабусиної кухні з печі. Для багатьох такий варіант буде знайомий, тому читайте та обирайте день, коли готувати, передають Патріоти України.
Ця картопля готується у звичайній духовці, проте в рукаві. Для приготування візьміть 1 кг картоплі, 200 г сала або підчеревини, 1 цибулину, 1 солодку перчину та 2 середні морквини.
Всі інгредієнти треба порізати в глибоку миску: картоплю часточками, цибулю та перець великими кубиками, моркву соломкою, а сало шматочками, як пів коробочки для сірників.
Додайте сіль та спеції на смак, та добре все перемішайте руками. Викладіть у рукав для запікання, зав’яжіть та відправте у духовки на 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...