
Приготуйте картоплю за таким рецептом, якщо хочете пригадати смак бабусиної кухні з печі. Для багатьох такий варіант буде знайомий, тому читайте та обирайте день, коли готувати. передають Патріоти України.
Ця картопля готується у звичайній духовці, проте в рукаві. Для приготування візьміть 1 кг картоплі, 200 г сала або підчеревини, 1 цибулину, 1 солодку перчину та 2 середні морквини.
Всі інгредієнти треба порізати в глибоку миску: картоплю часточками, цибулю та перець великими кубиками, моркву соломкою, а сало шматочками, як пів коробочки для сірників.
Додайте сіль та спеції на смак, та добре все перемішайте руками. Викладіть у рукав для запікання, зав’яжіть та відправте у духовки на 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Яблука - корисні та смачні, але їхні кісточки можуть бути небезпечними, передають Патріоти України. В кісточках міститься амігдалін, який у шлунку перетворюється на ціанід — отруйну речовину. Порада: перед вживанням яблука можна виймати кісточки або к...
Сир часто псується швидше, ніж очікується, навіть у холодильнику. Найпоширеніша причина - неправильне зберігання та недотримання умов, потрібних для різних видів цього продукту, передають Патріоти України. Вологість, повітряний потік і температура впл...