Смакота! Хрумка картопля в духовці, яку з’їдять за 5 хвилин

Якщо ви хочете приготувати оригінальну картоплю в духовці зі смачною та хрумкою скоринкою, то зробіть це за рецептом, що вже став одним з улюбленим у цьому році, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування хрумкої картоплі потрібні такі інгредієнти:

  • Картопля – 6 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Часниковий порошок, паприка, сіль – по 2 ч.л.
  • Орегано, розмарин, перець – 1 ч.л.
  • Рослинна олія – 40 мл.

1. Картоплю потрібно почистити та відварити у підсоленій воді до готовності.

2. Після чого викласти її на лист, застелений пергаментом і роздавити за допомогою товкучки для пюре.

3. У чашку з олією додати всі спеції та пропущений через прес часник.

4. Роздавлені картоплини змастити пряною, ароматною олією.

5. Запікати картоплю в духовці при 200 градусах протягом 30-35 хвилин до хрумкої скоринки та рум’яності. За бажанням готову картоплю можна посипати дрібно нарізаною зеленню або тертим сиром.Якщо ви хочете приготувати оригінальну картоплю в духовці зі смачною та хрумкою скоринкою, то зробіть це за рецептом, що вже став одним з улюбленим у цьому році.

Подробиці

Для приготування хрумкої картоплі потрібні такі інгредієнти:

  • Картопля – 6 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Часниковий порошок, паприка, сіль – по 2 ч.л.
  • Орегано, розмарин, перець – 1 ч.л.
  • Рослинна олія – 40 мл.

1. Картоплю потрібно почистити та відварити у підсоленій воді до готовності.

2. Після чого викласти її на лист, застелений пергаментом і роздавити за допомогою товкучки для пюре.

3. У чашку з олією додати всі спеції та пропущений через прес часник.

4. Роздавлені картоплини змастити пряною, ароматною олією.

5. Запікати картоплю в духовці при 200 градусах протягом 30-35 хвилин до хрумкої скоринки та рум’яності. За бажанням готову картоплю можна посипати дрібно нарізаною зеленню або тертим сиром.

Варто знати! Коли додавати сіль - до кипіння води або після

п’ятниця, 13 червень 2025, 17:12

Більшість господарок не замислюються, коли відправляють ложку з білими кристалами в каструлю, наповнену водою. Попри поширену думку, різниця в тому, коли ж додавати сіль – до кипіння або після – все ж таки є, передають Патріоти України. Відомо, що у хо...

Смакота! Як за 10 хвилин приготувати мариновані огірки

п’ятниця, 13 червень 2025, 16:12

Традиційно мариновані овочі асоціюються у багатьох із банками, закатками, довгими та складними процесами приготування. Але виявилося, що є простий рецепт, завдяки якому огірки можна замаринувати за 10 хвилин, передають Патріоти України. Для заправки:. ...