Якщо ви хочете приготувати оригінальну картоплю в духовці зі смачною та хрумкою скоринкою, то зробіть це за рецептом, що вже став одним з улюбленим у цьому році, передають Патріоти України.
Для приготування хрумкої картоплі потрібні такі інгредієнти:
1. Картоплю потрібно почистити та відварити у підсоленій воді до готовності.
2. Після чого викласти її на лист, застелений пергаментом і роздавити за допомогою товкучки для пюре.
3. У чашку з олією додати всі спеції та пропущений через прес часник.
4. Роздавлені картоплини змастити пряною, ароматною олією.
5. Запікати картоплю в духовці при 200 градусах протягом 30-35 хвилин до хрумкої скоринки та рум’яності. За бажанням готову картоплю можна посипати дрібно нарізаною зеленню або тертим сиром.Якщо ви хочете приготувати оригінальну картоплю в духовці зі смачною та хрумкою скоринкою, то зробіть це за рецептом, що вже став одним з улюбленим у цьому році.
Для приготування хрумкої картоплі потрібні такі інгредієнти:
1. Картоплю потрібно почистити та відварити у підсоленій воді до готовності.
2. Після чого викласти її на лист, застелений пергаментом і роздавити за допомогою товкучки для пюре.
3. У чашку з олією додати всі спеції та пропущений через прес часник.
4. Роздавлені картоплини змастити пряною, ароматною олією.
5. Запікати картоплю в духовці при 200 градусах протягом 30-35 хвилин до хрумкої скоринки та рум’яності. За бажанням готову картоплю можна посипати дрібно нарізаною зеленню або тертим сиром.
Більшість господарок не замислюються, коли відправляють ложку з білими кристалами в каструлю, наповнену водою. Попри поширену думку, різниця в тому, коли ж додавати сіль – до кипіння або після – все ж таки є, передають Патріоти України. Відомо, що у хо...
Традиційно мариновані овочі асоціюються у багатьох із банками, закатками, довгими та складними процесами приготування. Але виявилося, що є простий рецепт, завдяки якому огірки можна замаринувати за 10 хвилин, передають Патріоти України. Для заправки:. ...