Смакота! Хрумка картопля в духовці, яку з’їдять за 5 хвилин

Якщо ви хочете приготувати оригінальну картоплю в духовці зі смачною та хрумкою скоринкою, то зробіть це за рецептом, що вже став одним з улюбленим у цьому році, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування хрумкої картоплі потрібні такі інгредієнти:

  • Картопля – 6 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Часниковий порошок, паприка, сіль – по 2 ч.л.
  • Орегано, розмарин, перець – 1 ч.л.
  • Рослинна олія – 40 мл.

1. Картоплю потрібно почистити та відварити у підсоленій воді до готовності.

2. Після чого викласти її на лист, застелений пергаментом і роздавити за допомогою товкучки для пюре.

3. У чашку з олією додати всі спеції та пропущений через прес часник.

4. Роздавлені картоплини змастити пряною, ароматною олією.

5. Запікати картоплю в духовці при 200 градусах протягом 30-35 хвилин до хрумкої скоринки та рум’яності. За бажанням готову картоплю можна посипати дрібно нарізаною зеленню або тертим сиром.Якщо ви хочете приготувати оригінальну картоплю в духовці зі смачною та хрумкою скоринкою, то зробіть це за рецептом, що вже став одним з улюбленим у цьому році.

Подробиці

Для приготування хрумкої картоплі потрібні такі інгредієнти:

  • Картопля – 6 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Часниковий порошок, паприка, сіль – по 2 ч.л.
  • Орегано, розмарин, перець – 1 ч.л.
  • Рослинна олія – 40 мл.

1. Картоплю потрібно почистити та відварити у підсоленій воді до готовності.

2. Після чого викласти її на лист, застелений пергаментом і роздавити за допомогою товкучки для пюре.

3. У чашку з олією додати всі спеції та пропущений через прес часник.

4. Роздавлені картоплини змастити пряною, ароматною олією.

5. Запікати картоплю в духовці при 200 градусах протягом 30-35 хвилин до хрумкої скоринки та рум’яності. За бажанням готову картоплю можна посипати дрібно нарізаною зеленню або тертим сиром.

Що буде, якщо пити молоко щодня - користь і небезпека популярного напою

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 5:45

Молоко з дитинства вважають символом здоров’я. Воно містить кальцій, білок і вітаміни, які підтримують організм. Однак сучасні дослідження показують, що щоденне вживання цього продукту має як переваги, так і недоліки, передають Патріоти України. Молоко...

Не робіть помилок! ТОП-9 спецій, які повністю зіпсують смачні котлети

четвер, 9 жовтень 2025, 19:05

Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...