Якщо ви хочете приготувати оригінальну картоплю в духовці зі смачною та хрумкою скоринкою, то зробіть це за рецептом, що вже став одним з улюбленим у цьому році, передають Патріоти України.
Для приготування хрумкої картоплі потрібні такі інгредієнти:
1. Картоплю потрібно почистити та відварити у підсоленій воді до готовності.
2. Після чого викласти її на лист, застелений пергаментом і роздавити за допомогою товкучки для пюре.
3. У чашку з олією додати всі спеції та пропущений через прес часник.
4. Роздавлені картоплини змастити пряною, ароматною олією.
5. Запікати картоплю в духовці при 200 градусах протягом 30-35 хвилин до хрумкої скоринки та рум’яності. За бажанням готову картоплю можна посипати дрібно нарізаною зеленню або тертим сиром.Якщо ви хочете приготувати оригінальну картоплю в духовці зі смачною та хрумкою скоринкою, то зробіть це за рецептом, що вже став одним з улюбленим у цьому році.
Для приготування хрумкої картоплі потрібні такі інгредієнти:
1. Картоплю потрібно почистити та відварити у підсоленій воді до готовності.
2. Після чого викласти її на лист, застелений пергаментом і роздавити за допомогою товкучки для пюре.
3. У чашку з олією додати всі спеції та пропущений через прес часник.
4. Роздавлені картоплини змастити пряною, ароматною олією.
5. Запікати картоплю в духовці при 200 градусах протягом 30-35 хвилин до хрумкої скоринки та рум’яності. За бажанням готову картоплю можна посипати дрібно нарізаною зеленню або тертим сиром.
Це поширене твердження, що помідори й огірки не можна поєднувати, але давай розберемося, наскільки це обґрунтовано науково, передають Патріоти України. Думка про "шкідливість" поєднання огірків і помідорів виникла через таке:
Млинці можуть “не вийти” з різних причин, і навіть тому, що у кулінара нікчемний настрій. Але це ближче до метафізики. Розкажемо, чому млинці рвуться та пригорають, передають Патріоти України. Хочете спекти тонкі млинці на молоці – забудьте про соду. Ї...