Смакота! Хрумка картопля в духовці, яку з’їдять за 5 хвилин

Якщо ви хочете приготувати оригінальну картоплю в духовці зі смачною та хрумкою скоринкою, то зробіть це за рецептом, що вже став одним з улюбленим у цьому році, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування хрумкої картоплі потрібні такі інгредієнти:

  • Картопля – 6 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Часниковий порошок, паприка, сіль – по 2 ч.л.
  • Орегано, розмарин, перець – 1 ч.л.
  • Рослинна олія – 40 мл.

1. Картоплю потрібно почистити та відварити у підсоленій воді до готовності.

2. Після чого викласти її на лист, застелений пергаментом і роздавити за допомогою товкучки для пюре.

3. У чашку з олією додати всі спеції та пропущений через прес часник.

4. Роздавлені картоплини змастити пряною, ароматною олією.

5. Запікати картоплю в духовці при 200 градусах протягом 30-35 хвилин до хрумкої скоринки та рум’яності. За бажанням готову картоплю можна посипати дрібно нарізаною зеленню або тертим сиром.Якщо ви хочете приготувати оригінальну картоплю в духовці зі смачною та хрумкою скоринкою, то зробіть це за рецептом, що вже став одним з улюбленим у цьому році.

Подробиці

Для приготування хрумкої картоплі потрібні такі інгредієнти:

  • Картопля – 6 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Часниковий порошок, паприка, сіль – по 2 ч.л.
  • Орегано, розмарин, перець – 1 ч.л.
  • Рослинна олія – 40 мл.

1. Картоплю потрібно почистити та відварити у підсоленій воді до готовності.

2. Після чого викласти її на лист, застелений пергаментом і роздавити за допомогою товкучки для пюре.

3. У чашку з олією додати всі спеції та пропущений через прес часник.

4. Роздавлені картоплини змастити пряною, ароматною олією.

5. Запікати картоплю в духовці при 200 градусах протягом 30-35 хвилин до хрумкої скоринки та рум’яності. За бажанням готову картоплю можна посипати дрібно нарізаною зеленню або тертим сиром.

Це така смакота! Качині ніжки зі сливами у пиві - справжня магія на святковому столі

п’ятниця, 5 грудень 2025, 11:45

Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...

Найсолодша хурма вже у магазинах: Як обрати та на що звертати увагу

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:57

Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....