Смакота! Хрустка картопля в духовці, що ароматом збере гостей

Рецептів із картоплею багато, але про цей знають не всі. Хрумка зверху і м’яка всередині. Така запечена чи смажена картопля може стати як гарніром, так і самостійною стравою, передають Патріоти України.

Подробиці

1 кг картоплі середнього розміру промийте та розріжте навпіл. Протягом 10 хвилин проваріть у підсоленій воді, варто кидати половинки в кип’ячу воду.

На сковорідці розігрійте 3-4 ст.л. олії, додайте подрібнений часник та 1 ст.л. сухого розмарину. Підсмажте протягом хвилинку і відставте.

Воду з картоплі злийте, через сито влийте олію, додайте сіль, спеції, зокрема солодку паприку. Перемішайте.

Викладіть на деко в один шар. Запікайте протягом 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Ароматна золота картопля готова. Смачного вам і вашим гостям!

А ви це знали? Що буде, якщо зберігати лимони в морозилці

вівторок, 12 серпень 2025, 12:40

Ось що станеться, якщо зберігати лимони в морозилці, передають Патріоти України.

Антиоксидантна бомба: Чому арахіс може бути вашим найкращим засобом від старіння

вівторок, 12 серпень 2025, 12:12

Забудьте про дорогі креми від зморшок і укол ботокса - справжній секрет молодості може ховатися у простій горстці арахісу, яку варто з’їдати щодня, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Барселони виявила, що арахіс уповільнює старіння...