Сніданок один із важливих прийомів їжі. Хочеться з‘їсти щось смачненьке і водночас корисне. Сирна запіканка саме та страва, що приносить користь організму і радує смакові рецептори. Готується просто, з‘їдається — швидко, передають Патріоти України.
Для запіканки візьміть:
1 кг сиру
5 яєць
250 г цукру
50 г вершкового масла
50 г пшеничного борошна або манки
200 г родзинок
20 г ванільного цукру
100 г цукрової пудри
дрібка солі
Промийте і обдайте окропом родзинки. Розітріть сир, цукор, яйця і вершкове масло до однорідної маси. Обов‘язково трішки присоліть суміш.
Додайте борошно чи манку і гарненько все розмішайте. Не забудьте про родзинки. І наостанок покладіть ванільний цукор, щоб ваша запіканка була ароматною. Викладіть масу у форму і випікайте при температурі 170 градусів протягом 45 хвилин. Готову запіканку присипте цукровою пудрою.
Борщ є знаменитою стравою української кухні, яка славиться своїм надзвичайним смаком у всьому світі. Незважаючи на той факт, що існує величезна кількість рецептів приготування, багатьом до вподоби саме класичний варіант борщу, передають Патріоти Україн...
Котлети є неймовірно смачною та апетитною стравою, проте деякі помилки здатні звести нанівець усі старання. При неправильному підході можна зіпсувати не лише смак м’яса, а й саму текстуру: котлети вийдуть тонкими та не соковитими, передають Патріоти Ук...