
До перших страв ідеально смакують такі коржі, швидко готуються, доки суп чи борщ гріється. Якщо нема часу пекти хліб, то зробіть йому заміну. Рідні чи й гості оцінять, передають Патріоти України.
Для приготування беремо:
Кефір кімнатної температури потрібно з’єднати з сіллю, цукром та содою. Добре все перемішати.
Після цього додати збите до однорідності яйце до кефіру. Знову перемішати та додати просіяне борошно. Замісити тісто м’яке та еластичне тісто.
Розділити його на частини потрібного розміру, зважаючи на діаметр своєї сковорідки, розкачати кожен коржик завтовшки 2-3 см.
Смажити на добре розігрітій сковороді під кришкою до готовності і подавати ще гарячими до столу.
Макарони давно стали важливою частиною середземноморської дієти, яку вважають однією з найкорисніших у світі. Попри популярність білкових дієт, експерти наголошують: вуглеводи, зокрема паста, необхідні для енергії, гарного самопочуття та відчуття ситос...
Капучино - смачний молочний напій, але після ситної трапези він може викликати дискомфорт та здуття живота, особливо у людей з непереносимістю лактози. Молоко в напої уповільнює травлення і зменшує стимулюючий ефект кофеїну на шлункову кислоту та жовч,...