До перших страв ідеально смакують такі коржі, швидко готуються, доки суп чи борщ гріється. Якщо нема часу пекти хліб, то зробіть йому заміну. Рідні чи й гості оцінять, передають Патріоти України.
Для приготування беремо:
Кефір кімнатної температури потрібно з’єднати з сіллю, цукром та содою. Добре все перемішати.
Після цього додати збите до однорідності яйце до кефіру. Знову перемішати та додати просіяне борошно. Замісити тісто м’яке та еластичне тісто.
Розділити його на частини потрібного розміру, зважаючи на діаметр своєї сковорідки, розкачати кожен коржик завтовшки 2-3 см.
Смажити на добре розігрітій сковороді під кришкою до готовності і подавати ще гарячими до столу.
Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...