Смакота! Коржики з картоплею, сиром та зеленню - ідеальний перекус

Ви захочете готувати ці коржики щодня. Вони дуже смачні й легко та швидко готуються, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 250 мл теплого кефіру
  • дрібка солі
  • 250-300 г борошна
  • 0,5 ч. л. соди

Для начинки вам знадобиться:

  • 6 картоплин
  • 20 г вершкового масла
  • 150 г сиру
  • зелень
  • сіль

Приготування тіста:

Влийте теплий кефір у посудину, додайте соду та сіль. Ретельно все перемішайте. Борошно обов’язково просійте й всипте у кефір. Замісіть тісто й продовжуйте його вимішувати руками протягом 5-7 хвилин.

Відваріть картоплю, злийте воду, додайте натертий сир, масло, нарізану зелень та добре розімніть. Тісто розділіть на 6 однакових шматочків. Присипте поверхню борошном, розкачайте шматочок тіста, викладіть начинку та загорніть у вигляді хінкалі.

Потім переверніть на інший бік і розкачайте коржик, діаметром 24 см. Викладайте смажити кожен коржик окремо на розігріту з олією сковорідку. Обсмажуйте з обох боків до золотистої скоринки. Викладіть коржики на тарілку та змастіть маслом. Смачного!

Стрічка новин:

  • Що потрібно зробити у вересні для збереження тепла у будинку чи квартирі08:00
  • Навіщо використовувати пергамент при прибиранні: з цим методом ви забудете про засоби для чищення07:00
  • Як приготувати найсмачнішу гранолу з ягодами та кокосом на сніданок23:06
  • Як врятувати домашні квіти від дрібних мошок22:22
  • Бездоганно ніжний популярний чизкейк New York22:05
  • Як ефективно і просто боротися з харчовою міллю, яка завелася в крупах21:57
  • Дачники розповіли, як захистити гілки від мотузки при розтяжці дерева21:20
  • Неможливо відмовитися від такого хачапурі на сирному тісті з низькою калорійністю20:45
  • Як зробити двокомпонентний садовий вар для лікування ран на деревах20:10
  • Ароматна закуска-соус до шашлику за 10 хвилин19:28
  • Дві причини не викидати лушпиння від соняшникового насіння19:04
  • Як зрозуміти, що гарбузи можна збирати та відправляти на зберігання18:01
  • Осінній рецепт гарбузового соку з м’якоттю17:38
  • Навіщо експерти радять харчову плівку класти в холодильник14:13
  • Як без спеціальних засобів легко прибрати жирну пляму з дивану13:26
  • 5 міфів про користь рослинних олій для здоров’я та краси13:01
  • Рецепт смачної піци, як у шкільній їдальні11:09
  • Бюджетний рецепт смачних картопляних оладок09:14
  • Як приготувати смачні баклажани у паніровці08:28
  • Полоти не можна: експерт назвав 4 помилки, які виснажують город07:05

Фітнес/Здоров'я/Краса

Синдром сухого ока: як він проявляється та якими засобами його лікувати

8 помилок, які зменшують тривалість життя: перевір себе

Чому болить голова: причина, про яку рідко хто задумується

Дієтолог розповіла, чи правда, що сирі овочі корисніші

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Джерело: ПростоВей

Для чого смажити солоні огірки, якщо ви готуєте макарони

четвер, 21 листопад 2024, 17:12

Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патрі...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...