Курячі котлети – проста, ситна та швидка у приготуванні страва. Котлети за цим рецептом виходять надзвичайно смачними, ніжними та соковитими, передають Патріоти України.
Цибулю крупно порізати і відправити в чашу блендера разом з шматочками курятини.
Перебити продукти до стану однорідного фаршу.
До отриманої маси відправити дрібно порізаний кріп, сіль, яйце. Все добре перемішати.
Розділити масу на 8 частин. З кожної зліпити невелику котлету.
Обсмажити заготовки на розігрітому рослинній олії до повної готовності.
Смачного!
Відома істина: смак запеченого м’яса дуже залежить від маринаду, в якому воно побувало до запікання. Пропонуємо суміш для запікання реберець, яка зробить вашу страву неперевершеною, передають Патріоти України. Отож, на 1 кг реберець візьміть одну велик...
Запечена качка – не така вже й рідкісна страва на святковому столі. Але цей рецепт особливий, тому сподіваємося, що він стане гідним доповненням до вашого новорічного меню. Спробуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:Качка – 1 шт.Яблука – 2-3 шт...