
Спробуйте приготувати крильця з медово-винним ароматом. Тонкий смак напівсолодкого вина та медова нота зроблять крильця неймовірно смачними та ароматними, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Промийте крильця та обсушіть паперовим рушником. Зайва волога в маринаді непотрібна.
Змішайте мед та паприку. Обмастіть цією сумішшю крильця з усіх сторін. Залиште їх маринуватися на 30 хвилин.
Тепер налийте оливкову олію в сковороду, розігрійте. Викладіть крильця смажитися. Посоліть їх в цей момент. Обсмажити треба до золотистої скоринки.
Змішайте вино та воду та залийте крильця. Тушкуйте до випаровування рідини. В процесі тушкування кілька разів перегорніть крильця, щоб вони рівномірно приготувалися.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....