
Якщо ви хочете приготувати курячі сердечка і у вас є не більше 10 хвилин, то рекомендуємо цей рецепт. Готувати можна на решітці гриль або прямо в духовці, передають Патріоти України.
Щоб приготування було швидким, відразу увімкніть духовку до 200 градусів. На 500 г сердечок візьміть 3 ст.л. соєвого соусу, 1 ст.л. улюблених спецій або 1 ч.л. суміші перців та 1 ст.л. олії.
Перемішайте сердечка, щоб рівномірно розподілити все. Викладіть на решітку або нанизуйте на шампур (якщо нема, то можна дерев’яну шпажку взяти). За бажанням додайте овочі між сердечками. Відправте готуватися на 5-7 хвилин при температурі 200 градусів.
На грилеві приготування займе не більше 5 хвилин. Готовність сердечок перевірте зубочисткою, щоб не було рожевого соку після проколювання. Рідина має бути прозорою.
Вибір якісних фруктів та овочів часто буває складнішим, ніж здається. Багато продуктів виглядають свіжими лише на перший погляд. Але існує простий трюк із вагами, який допомагає швидко оцінити їхню справжню якість, передають Патріоти України. Чому важл...
Куркума давно відома своїм насиченим помаранчевим кольором, але вона цінна не лише через це. Ця спеція може допомогти схуднути, підтримати імунітет та покращити стан шкіри, волосся і нігтів, передають Патріоти України. Чому куркума сприяє схудненню? К...