Смакота! Курячі сердечка на грилю за 10 хвилин

Якщо ви хочете приготувати курячі сердечка і у вас є не більше 10 хвилин, то рекомендуємо цей рецепт. Готувати можна на решітці гриль або прямо в духовці, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб приготування було швидким, відразу увімкніть духовку до 200 градусів. На 500 г сердечок візьміть 3 ст.л. соєвого соусу, 1 ст.л. улюблених спецій або 1 ч.л. суміші перців та 1 ст.л. олії.

Перемішайте сердечка, щоб рівномірно розподілити все. Викладіть на решітку або нанизуйте на шампур (якщо нема, то можна дерев’яну шпажку взяти). За бажанням додайте овочі між сердечками. Відправте готуватися на 5-7 хвилин при температурі 200 градусів.

На грилеві приготування займе не більше 5 хвилин. Готовність сердечок перевірте зубочисткою, щоб не було рожевого соку після проколювання. Рідина має бути прозорою.

Джерело: ПростоВей

Забудьте про це! ТОП-5 міфів про каву, у які не варто вірити

четвер, 18 вересень 2025, 10:12

Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...

Помилка, яка псує їжу: Що не можна зберігати на дверцятах холодильника

четвер, 18 вересень 2025, 9:15

Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...