Смакота! Курячі сердечка з рисом - ідея вечері

Смачна, корисна та оригінальна вечеря вам гарантована, якщо приготувати за цим рецептом. Курячі сердечка з рисом не лише неймовірно смачні, а й поживні, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть:

  • Курячі серця – 600 г
  • Рис – 1 склянка
  • Вода – 2 склянки
  • Сметана – 2 ст.л.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Чорний перець – 1/3 ч.л.
  • Коріандр – 1/3 ч.л.
  • Часник сушений – 1 ч.л.
  • Часник – 2 зубчики
  • Олія для смаження ⠀

Курячі серця розрізати навпіл і добре промити. Забрати зайвий жир (за бажанням). Додати чорний перець, сіль, сушений часник, коріандр. Все добре перемішати. Залишити на 20 хвилин. На олії обсмажити сердечка протягом 15 хвилин.

Додати моркву, готувати 4 хвилини, додати цибулю, смажити ще 4 хвилини. Потім додати склянку промитого рису, залити склянкою води. У неповну склянку води додати сметану, перемішати. Залити рис сумішшю та додати часник. Готувати 30 хвилин на маленькому вогні. Корисна та смачна вечеря готова!

Просто ідеальний! Домашній майонез густий на скільки, що ложка стоїть

неділя, 4 травень 2025, 6:15

Якщо вам набридло купувати магазинний майонез і читати дивний склад, то зробіть соус вдома. На смак буде, як “Провансаль”. Густий, жирний, що й ложка стоятиме. При цьому ви точно будете знати, що нічого зайвого нема, передають Патріоти України. У чашу ...

Є секрет! Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії - хитрість, про яку мало хто знає

неділя, 4 травень 2025, 5:50

Деруни – страва смачна і ситна, тому господині частенько готують її для своєї родиин, передають Патріоти України. Але адепти здорового харчування, скептично ставляться до дерунів, вважаючи їх жирними і калорійними. При відносно невисокій калорійності к...