Смакота! Курячі сердечка з рисом - ідея вечері

Смачна, корисна та оригінальна вечеря вам гарантована, якщо приготувати за цим рецептом. Курячі сердечка з рисом не лише неймовірно смачні, а й поживні, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть:

  • Курячі серця – 600 г
  • Рис – 1 склянка
  • Вода – 2 склянки
  • Сметана – 2 ст.л.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Чорний перець – 1/3 ч.л.
  • Коріандр – 1/3 ч.л.
  • Часник сушений – 1 ч.л.
  • Часник – 2 зубчики
  • Олія для смаження ⠀

Курячі серця розрізати навпіл і добре промити. Забрати зайвий жир (за бажанням). Додати чорний перець, сіль, сушений часник, коріандр. Все добре перемішати. Залишити на 20 хвилин. На олії обсмажити сердечка протягом 15 хвилин.

Додати моркву, готувати 4 хвилини, додати цибулю, смажити ще 4 хвилини. Потім додати склянку промитого рису, залити склянкою води. У неповну склянку води додати сметану, перемішати. Залити рис сумішшю та додати часник. Готувати 30 хвилин на маленькому вогні. Корисна та смачна вечеря готова!

Це така смакота! Качині ніжки зі сливами у пиві - справжня магія на святковому столі

п’ятниця, 5 грудень 2025, 11:45

Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...

Найсолодша хурма вже у магазинах: Як обрати та на що звертати увагу

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:57

Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....