Приготуйте на вечерю смачний шашличок з курячого філе. Це проста страва, яка всім подобається та не займає багато часу. А особливий смак їй надасть ароматний соус для маринування, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі продукти:
У блендер кладемо болгарський перець, часник, цибулю, спеції (сіль, чорний перець, сухий часник), олію, сметану. Збиваємо. Отримуємо насичений та смачний маринад. Заливаємо ним філе та залишаємо на 1 годину маринуватись.
Дерев’яні шпажки замочіть у воді на 5-10 хвилин. Так вони не погорять при високій температурі. Нанизайте на них шматки філе з соусу. Нанизайте на шпажки м’ясо та відправте в духовку на запікання. Періодично перевертайте шашличок, щоб він рівномірно приготувався. Температура – 180 градусів. Смачні курячі шашлички готові. Лишилось тільки обрати гарнір та зробити салат на вечерю. Смачного!
Якщо ви хочете приготувати курячі гомілки зі скоринкою золотою та хрумкою, але щоб м’ясо було м’яким та соковитим, то зробіть це за рецептом, який пропонуємо нижче, передають Патріоти України. Візьміть курячі гомілки, щоб вмістилися на одне деко чи в о...
Курячі шлунки – корисний, однак непростий у приготуванні субпродукт. Але якщо приготувати їх правильно й додати один інгредієнт, в результаті вдасться подати до столу дуже ніжне і соковите м’ясо, передають Патріоти України. Така м’ясна підлива смакує з...