Смакота! Курячий суп із консервованою кукурудзою за 30 хвилин

Є перші страви, які треба варити у великих каструлях і на кілька днів (звичайно ж мається на увазі борщ чи розсольник), а є ті, що смачні саме у свіжому вигляді. Приготував та з’їв, передають Патріоти України.

Як правило, свіжі супи готуються лише з кількох простих продуктів і робиться це не тільки швидко, але й просто.

Інгредієнти:

  • Охолоджене філе курячої грудки – 1 шт.;
  • Вода – 1,5 літра;
  • Картопля – 3-4 шт;
  • Морква свіжа – 1 шт;
  • Консервована солодка кукурудза – 1 банка (350 гр.);
  • Цибуля ріпчаста – 1 цибулина;
  • плавлений сирок 1 шт. або вершки 100 грам
  • Чорний перець горошком – 5 штук;
  • Сіль за смаком;
  • Перець чорний мелений та куркума- за смаком;
  • Зелень – за смаком.

Технологія приготування:

1․ Курячі грудки розріжте на 3 рівні частини (так вона приготується швидше). Залийте холодною водою. Доведіть до кипіння, знімаючи піну під час приготування, додайте перець горошком. Зменшіть вогонь та варіть приблизно 20 хвилин.

2․ Овочі помийте та почистіть.

3. Картоплю, цибулю наріжте невеликими кубиками. Моркву натріть на великій тертці або наріжте ножем.

4. Цибулю та моркву обсмажте на сковороді з додаванням олії 5-7 хвилин.

5․ Дістаньте готове філе з каструлі, остудіть і наріжте кубиками невеликими. Бульйон процідіть через ситечко.

6․ Додайте картоплю та пасеровані овочі в бульйон. Додайте консервовану кукурудзу разом із усім вмістом банки. Доведіть суп до кипіння. Варіть 5-7 хвилин.

7․ Поверніть у каструлю курячу грудку. Додайте плавлений сирок чи вершки та доведіть смак супу сіллю та перцем.

8. Подавайте суп із нарізаною свіжою зеленню. Смачного!Є перші страви, які треба варити у великих каструлях і на кілька днів (звичайно ж мається на увазі борщ чи розсольник), а є ті, що смачні саме у свіжому вигляді. Приготував та з’їв!

Як правило, свіжі супи готуються лише з кількох простих продуктів і робиться це не тільки швидко, але й просто.

Інгредієнти:

  • Охолоджене філе курячої грудки – 1 шт.;
  • Вода – 1,5 літра;
  • Картопля – 3-4 шт;
  • Морква свіжа – 1 шт;
  • Консервована солодка кукурудза – 1 банка (350 гр.);
  • Цибуля ріпчаста – 1 цибулина;
  • плавлений сирок 1 шт. або вершки 100 грам
  • Чорний перець горошком – 5 штук;
  • Сіль за смаком;
  • Перець чорний мелений та куркума- за смаком;
  • Зелень – за смаком.

Технологія приготування:

1․ Курячі грудки розріжте на 3 рівні частини (так вона приготується швидше). Залийте холодною водою. Доведіть до кипіння, знімаючи піну під час приготування, додайте перець горошком. Зменшіть вогонь та варіть приблизно 20 хвилин.

2․ Овочі помийте та почистіть.

3. Картоплю, цибулю наріжте невеликими кубиками. Моркву натріть на великій тертці або наріжте ножем.

4. Цибулю та моркву обсмажте на сковороді з додаванням олії 5-7 хвилин.

5․ Дістаньте готове філе з каструлі, остудіть і наріжте кубиками невеликими. Бульйон процідіть через ситечко.

6․ Додайте картоплю та пасеровані овочі в бульйон. Додайте консервовану кукурудзу разом із усім вмістом банки. Доведіть суп до кипіння. Варіть 5-7 хвилин.

7․ Поверніть у каструлю курячу грудку. Додайте плавлений сирок чи вершки та доведіть смак супу сіллю та перцем.

8. Подавайте суп із нарізаною свіжою зеленню. Смачного!

Не всі ультраоброблені продукти шкідливі! Вчені назвали ТОП-8, які можуть покращити здоров’я

середа, 20 серпень 2025, 12:35

Багато людей вважають, що всі ультраоброблені продукти (УОП) шкідливі, але нове дослідження показало, що деякі з них навпаки можуть бути корисними, передають Патріоти України. Виявлено, що заморожені овочі, консервовані помідори, цільнозерновий хліб та...

Втішний висновок для фанатів напою: Яка кава збільшує тривалість життя - результати дослідження

вівторок, 19 серпень 2025, 18:44

Дослідники з Південного медичного університету в Гуанчжоу, Китай, з’ясували, що вживання кави може збільшити тривалість життя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. В дослідженні брали участь понад 171 000 учасників протягом 7 років. Результа...