Смакота! Квашена капуста по-фінськи - з часником та перцем

Якщо класичний рецепт квашеної капусти трохи набрид, має сенс спробувати новий рецепт – по-фінськи, передають Патріоти України.

Жодних дефіцитних інгредієнтів для цього не потрібно. Все, що потрібно – росте на будь-якому городі.

Для приготування потрібно:

  • 5 склянок води(200 гр);
  • 150 гр цукру;
  • 2 ст. л. солі;
  • 150 гр. рослинної олії;
  • 150 г оцту (9%);
  • капуста білокачанна приблизно 2 голівки, морква, часник та перець горошком.

Як готувати:

Рецепт розрахований на 3-літрову банки капусти.

Для початку необхідно приготувати розсіл, змішавши всі рідкі інгредієнти із сіллю та цукром і довівши їх до кипіння. Слідом натираємо на тертці моркву, чистимо і подрібнюємо часник. Капусту потрібно нарізати квадратиками приблизно 5 на 5 см.

Складаємо капусту в банку, укладаємо її шарами, перекладаючи сумішшю з часнику, перцю та тертої моркви.

Останній шар має бути з капусти, після чого потрібно влити в банку гарячий розсіл і забрати все на ніч у тепле місце.

Вранці капусту можна буде прибрати в холодильник, а ввечері капуста по-фінськи буде готова.

Смачного!

Смакота! Солодкий рулет без випікання та замісу тіста

понеділок, 19 травень 2025, 13:06

Такий рулет ідеально підійде для тих, хто обожнює солодощі, проте намагається менше їх їсти. Готується швидко і просто, а смакує з користю та поживністю. Підіймає настрій та енергію, передають Патріоти України. Для приготування одного рулету візьміть:....

Як смажити рибу так, щоб вона не прилипала до сковорідки

понеділок, 19 травень 2025, 12:14

Рибу полюбляють всі любителі смачненького. Це дуже корисна на нашому столі страва. Тому кожна дбайлива господиня намагається скласти меню так, щоб цей продукт був на столі хоча б кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. Звісно, найкорисніша...