Шарлотку приготувати можна без духовки. Для цього потрібно просто яблуко, легке тісто та сковорода. Читайте рецепт приготування далі у статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Яблуко наріжте та відправте на сковороду з маслом. Прикрийте кришкою. Яблука мають стати м’якими.
Змішайте кисломолочний сир (такий продають в баночках, він пастоподібний) з яйцями, розпушувачем, борошном, ваніліном та підсолоджувачем або цукром.
На яблука в сковороді викладіть тісто, розподіліть по поверхні. Накрийте кришкою. На повільному вогні смажте до золотистої скоринки з двох сторін. Готову шарлотку можна посипати цукровою пудрою. Смачного!
Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...
Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...