Шарлотку приготувати можна без духовки. Для цього потрібно просто яблуко, легке тісто та сковорода. Читайте рецепт приготування далі у статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Яблуко наріжте та відправте на сковороду з маслом. Прикрийте кришкою. Яблука мають стати м’якими.
Змішайте кисломолочний сир (такий продають в баночках, він пастоподібний) з яйцями, розпушувачем, борошном, ваніліном та підсолоджувачем або цукром.
На яблука в сковороді викладіть тісто, розподіліть по поверхні. Накрийте кришкою. На повільному вогні смажте до золотистої скоринки з двох сторін. Готову шарлотку можна посипати цукровою пудрою. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...