
Шарлотку приготувати можна без духовки. Для цього потрібно просто яблуко, легке тісто та сковорода. Читайте рецепт приготування далі у статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Яблуко наріжте та відправте на сковороду з маслом. Прикрийте кришкою. Яблука мають стати м’якими.
Змішайте кисломолочний сир (такий продають в баночках, він пастоподібний) з яйцями, розпушувачем, борошном, ваніліном та підсолоджувачем або цукром.
На яблука в сковороді викладіть тісто, розподіліть по поверхні. Накрийте кришкою. На повільному вогні смажте до золотистої скоринки з двох сторін. Готову шарлотку можна посипати цукровою пудрою. Смачного!
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...
Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...