Приготувати традиційні вареники за 20 хвилин складно, а от на ліниві більше часу не треба. Приготуйте і смакуйте, адже це так просто й легко нашвидкуруч, передають Патріоти України.
Для приготування беремо:
450 г кисломолочного сиру
2 яйця
2 ст.л. цукру
1/2 ч.л. солі
150 г борошна та 100 г для вироблення вареників
масло та варення для подачі
М’який сир, яйця, цукор і сіль добре збийте блендером, додайте борошно і замісіть ложкою тісто, воно буде досить липким, так і треба.
Присипте поверхню борошном, викладіть все тісто. Поділіть його на 4 частини, кожну присипте борошном і розкачайте в довгу ковбаску. Наріжте на невеличкі шматочки товщиною до 5 мм.
Відварюйте ліниві вареники в підсоленій киплячій воді протягом двох хвилини від того моменту, як вироби спливуть. Готові вареники змастіть маслом та додайте варення або мед. Смачного!
Найчастіше після того, як процес смаження млинців закінчився, на столі красується цілий стос ароматних і рум’яних смаколиків. Але, на жаль, не всі з них бувають з’їдені першого ж дня. А через добу млинці втрачають свій привабливий вигляд, і, на жаль, с...
Простий десерт зі свіжими ягодами найбільш актуальний в спекотні літні дні. Для приготування смачної страви підійдуть будь-які ягоди, яким ви віддаєте перевагу: полуниця, вишня і навіть слива, передають Патріоти України. Щоб урізноманітнити аромат і на...