Саме 15 хвилин треба для того, щоб ці вареники приготувати, зварити і навіть з’їсти. Дуже ліниві і неймовірно смачні. Спробуйте, якщо нема часу виліплювати з тіста вироби, передають Патріоти України.
Тісто для лінивих вареників готується просто. Беремо пачку кисломолочного сиру (400-450 г), додаємо 250-300 г борошна, 1 яйце, 2-3 ст.л. цукру, 1 пачку ванільного цукру. Всі інгредієнти треба змішати до однорідної маси.
Доки робите тісто, поставте воду, щоб закипіла. Відразу формуйте майбутні варенички. Наприклад, зробіть качалочку і поріжте на однакові прямокутнички. Або ж чайною ложкою сформуйте однакові ліниві варенички.
Варіть вироби протягом 5 хвилин, подавайте зі сметаною та ягодами або ж варенням.
Лінива страва, проте дуже смачна! Варіант може бути та солоний, якщо замість цукру додати 1 ч.л. солі, а замість варення після варіння додати свіжі шкварки зі смаженою цибулею.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...