Саме 15 хвилин треба для того, щоб ці вареники приготувати, зварити і навіть з’їсти. Дуже ліниві і неймовірно смачні. Спробуйте, якщо нема часу виліплювати з тіста вироби, передають Патріоти України.
Тісто для лінивих вареників готується просто. Беремо пачку кисломолочного сиру (400-450 г), додаємо 250-300 г борошна, 1 яйце, 2-3 ст.л. цукру, 1 пачку ванільного цукру. Всі інгредієнти треба змішати до однорідної маси.
Доки робите тісто, поставте воду, щоб закипіла. Відразу формуйте майбутні варенички. Наприклад, зробіть качалочку і поріжте на однакові прямокутнички. Або ж чайною ложкою сформуйте однакові ліниві варенички.
Варіть вироби протягом 5 хвилин, подавайте зі сметаною та ягодами або ж варенням.
Лінива страва, проте дуже смачна! Варіант може бути та солоний, якщо замість цукру додати 1 ч.л. солі, а замість варення після варіння додати свіжі шкварки зі смаженою цибулею.
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...