Лимонний пиріг готується швидко, а смакує всім, хто зробить перший “кусь”. Ніжне, повітряне тісто з нотками кислинки та ароматної цедри, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
У глибокій мисці змішайте цукор, ванільний цукор та масло. Додайте яйця, цедру та сік і ретельно перемішайте.
Після цього додайте молоко та розпушувач, перемішайте і трьома підходами додайте борошно.
На дно форми для випікання (20-22 см) насипте 1-2 ст.л. цукру, викладіть тонкі кільця лимона, а поверх викладіть тісто.
Випікайте при температурі 180 градусів 45-50 хвилин.
Готовий лимонний пиріг посипте пудрою за бажанням і смакуйте!
Сухе куряче філе — страшний сон тих, хто на дієті або планує приготувати святковий салат. Цю проблему вже давно розв’язали кулінари, тому читайте й запам’ятайте, що треба для того, щоб філе було м’яким, ароматним та соковитим, передають Патріоти Україн...
Їсти по два яблука щодня загалом дуже корисно для здоров’я, ось що може статися, передають Патріоти України. Але: