Лимонний пиріг готується швидко, а смакує всім, хто зробить перший “кусь”. Ніжне, повітряне тісто з нотками кислинки та ароматної цедри, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
У глибокій мисці змішайте цукор, ванільний цукор та масло. Додайте яйця, цедру та сік і ретельно перемішайте.
Після цього додайте молоко та розпушувач, перемішайте і трьома підходами додайте борошно.
На дно форми для випікання (20-22 см) насипте 1-2 ст.л. цукру, викладіть тонкі кільця лимона, а поверх викладіть тісто.
Випікайте при температурі 180 градусів 45-50 хвилин.
Готовий лимонний пиріг посипте пудрою за бажанням і смакуйте!
Варена риба – дуже корисна страва. Вона не обсмажується на олії, тому появи у ній шкідливих компонентів вдається уникнути. Однак, хочеться, щоб оброблена в гарячій воді риба виявилася ще й апетитною, передають Патріоти України. Але саме тут виникають п...
Морква є одним із тих рідкісних продуктів, якому термічна обробка піде тільки на користь: овоч стане не тільки смачнішим, а й кориснішим, передають Патріоти України. Не всі знають про те, що при дії температури концентрація поживних речовин підвищуєтьс...