Цей маринад дає максимальний смак для будь-якої частини курки. Можна назвати його універсальним. Якщо не знали про такий, тоді забирайте собі в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.
Потрібні наступні:
Часник пропустіть через прес або дуже дрібно поріжте. Покладіть його в олію разом з соєвим соусом, кетчупом та медом. Посоліть та додайте чорний мелений перець. Перемішайте.
Цієї кількості маринаду вистачить, щоб залити 400 г курячих крилець або стегон. Якщо плануєте готувати більше, тоді пропорційно треба збільшити кількість інгредієнтів.Цей маринад дає максимальний смак для будь-якої частини курки. Можна назвати його універсальним. Якщо не знали про такий, тоді забирайте собі в кулінарну скарбничку.
Потрібні наступні:
Часник пропустіть через прес або дуже дрібно поріжте. Покладіть його в олію разом з соєвим соусом, кетчупом та медом. Посоліть та додайте чорний мелений перець. Перемішайте.
Цієї кількості маринаду вистачить, щоб залити 400 г курячих крилець або стегон. Якщо плануєте готувати більше, тоді пропорційно треба збільшити кількість інгредієнтів.
Цей маринад дає максимальний смак для будь-якої частини курки. Можна назвати його універсальним. Якщо не знали про такий, тоді забирайте собі в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України. Потрібні наступні:. Часник пропустіть через прес або дуже ...
Щоб котлети вийшли ідеальними, потрібно не тільки стежити за якістю продуктів, але й дотримуватись технології приготування. У разі недотримання правил приготування котлети можуть вийти тонкими, не дуже смачними, жорсткими або зовсім розвалитися прямо п...