Смакота! Морква по-корейськи, яку з’їдять за 5 хвилин

Осінній салат із гостротою, прянощами та сезонним овочем стане чудовим доповненням вечері. Дуже смачний і простий рецепт моркви по-корейськи, що має саме той набір спецій, які ви обожнюєте, передають Патріоти України.

Подробиці

Візьміть великі морквини, тверді та cоковиті. Очистіть та натріть на спеціальну тертку, щоб були довгі й тонкі шматочки.

На пропорцію 1 кг моркви візьміть для “корейської” заправки
1 ч.л. солі
1 ч.л. цукру
2 ч.л. французької гірчиці
4-5 зубчики часнику
0,5 ч.л. чорного меленого перцю
2 ст.л. оцту
100 мл олії
3 ч.л. спецій до корейської моркви
0,5 ч.л. куркуми

Додайте всі прянощі та олію, ретельно перемішайте та накрийте харчовою плівкою. Відправте для маринування та 3-4 години. Ваша морква готова, подавайте до столу!

Що додати до сметани, щоб вона не згорнулася в підливі

вівторок, 11 березень 2025, 0:15

Поряд із томатною пастою сметана є однією з найпопулярніших основ для підливи. Кисломолочний продукт відрізняється ніжністю та чудовим смаком. Саме тому з нього виходить дуже апетитний соус. Проте страва буде зіпсована, якщо сметана згорнулася під час ...

А ви це знали? Навіщо поєднувати куркуму та чорний перець

понеділок, 10 березень 2025, 23:43

Спеції — це не лише аромат і смак, а й цілюща сила природи, яка здатна зміцнювати наше здоров’я. Куркума і чорний перець — ідеальне поєднання, про яке варто знати кожному, хто дбає про своє самопочуття. Чому ці дві спеції працюють у тандемі та як їх пр...