Смакота на кожен день: Рецепт картопляних зраз із курятиною

Якщо у вас залишилося картопляне пюре і ви не знаєте, що з ним робити – ми пропонуємо скористатися рецептом блогерки Яни Станішевської, та приготувати зрази. Це така смакота, зазначають Патріоти України.

Щоб картопляне тісто не липло до рук, обов'язково змочіть руки водою. Вони швидко готуються, а до процесу їхнього формування ви можете залучити навіть дітей.

Рецепт картопляних зраз з курятиною

  • Час: 60 – 80 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:


Приготування:

  • Відваріть почищену картоплю в підсоленій воді до готовності. Розімніть її в пюре та трішки охолодіть.
  • Вибийте яйця до картопляного пюре, додайте солі та борошна.
  • Вимішайте тісто для зраз.
  • Для приготування начинки відваріть курятину до готовності.
  • Цибулю, селеру та моркву натріть на дрібній тертці та обсмажте на олії.
  • М'ясо та овочі подрібніть у блендері або перекрутіть через м'ясорубку.
  • Додайте солі та чорного меленого перцю на ваш смак.
  • Розділіть тісто на зрази на частини. Сформуйте зрази з начинкою всередині та посипте їх борошном.
  • Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте зрази з обох боків по 2 хвилини.
  • Подавайте готову страву гарячою. Додайте сметани або іншого улюбленого соусу та насолоджуйтеся відмінним смаком домашніх зраз. Смачного!

Смакота! Цей картопляний гратен з грибами з’їдається за 5 хвилин

п’ятниця, 18 квітень 2025, 11:12

Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...

Оцінять всі! Паштет з курячої печінки, який ви захочете готувати дуже часто

п’ятниця, 18 квітень 2025, 11:08

Паштет є дуже зручним продуктом. Скибка хліба, пару мазків із смакотою та смачний перекус готовий. З курячої печінки паштет готується швидко та має ніжну текстуру, передають Патріоти України. Вам потрібні такі:. Почати потрібно з того, що печінку покла...