Смакота! Найпростіша сирна запіканка з персиками, від якої всі в захваті

Готувати прості страви зручно. Якщо вони ще й виходять з неперевершеним смаком, тоді просто немає можливості не робити це ще раз й ще раз. Спробуйте запіканку за цим рецептом, якщо ви любите домашній сир та персики, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні наступні компоненти:

  • кисломолочний сир — 540 г;
  • яйця — 3 шт.;
  • рисове борошно — 5 ст.л.;
  • цукор — 3 ст.л.;
  • сметана — 3 ст.л.

Як приготувати

Кисломолочний сир ретельно розімніть виделкою. Якщо у вас є блендер, то можна змішати всі компоненти в ньому або ним. Маса вийде повітряна та однорідна за структурою.

Викладіть підготовлену сирну масу в форму, а зверху свіжі або консервовані персики. Поставте в розігріту духовку при температурі 180 градусів на 40 хвилин. Смачного!

Скільки оцту додавати в борщ: Названо помилки, яких припускається кожна друга господиня

неділя, 29 вересень 2024, 12:10

Немає єдиної думки про те, як виглядає класичний рецепт приготування червоного борщу. Незважаючи на те, що оцет не має відношення до корисних продуктів харчування, без нього багато господинь цю страву собі просто не уявляють, передають Патріоти України...

Смакота! Як правильно тушкувати м’ясо, щоб можна було їсти губами

неділя, 29 вересень 2024, 11:09

Тушкування – популярний спосіб приготування м’яса, передають Патріоти України. Однак далеко не кожна господиня може похвалитися тим, що здатна приготувати ніжне м’ясо таким способом. У невмілих руках можна отримати страву, яку навіть важко буде жувати....