
Яскравим смаком відрізняються котлети, що зберегли у собі «м’ясний сік», передають Патріоти України.
Гурмани описують таку страву як неймовірно соковита та апетитна.
Але кулінарам щастить не завжди. Іноді можна дотримуватися всіх «секретів» соковитості (наприклад, використовувати м’якуш батона), проте котлети все одно вийдуть сухими.
Досвідчені господині стверджують, що існує простий спосіб, який гарантує соковитість м’ясної страви.
Секретний інгредієнт
У фарш рекомендується додати простий і доступний компонент, який, як не дивно, майже ніхто не асоціюється з котлетами. Це кабачок.
Однак перед використанням овоч потрібно правильно підготувати.
Спочатку слід прибрати все насіння. Це не важко здійснити ложкою.
Далі кабачок перетворюється на «кашку» за допомогою терки. Вийде пюре, яке і має стати складовою основи для котлет.
Дуже важливо дотримуватися правильного співвідношення: майбутні котлети повинні складатися на 25 відсотків з кабачків і на 75 відсотків з м’яса.
Щоправда, можна додати додаткові інгредієнти та обваляти страву у сухарях. Але це за бажанням господині.
Вибір якісних фруктів та овочів часто буває складнішим, ніж здається. Багато продуктів виглядають свіжими лише на перший погляд. Але існує простий трюк із вагами, який допомагає швидко оцінити їхню справжню якість, передають Патріоти України. Чому важл...
Куркума давно відома своїм насиченим помаранчевим кольором, але вона цінна не лише через це. Ця спеція може допомогти схуднути, підтримати імунітет та покращити стан шкіри, волосся і нігтів, передають Патріоти України. Чому куркума сприяє схудненню? К...