Смакота! Найпростіший інгредієнт, з яким котлети будуть соковитими та м’якими

Яскравим смаком відрізняються котлети, що зберегли у собі «м’ясний сік», передають Патріоти України.

Гурмани описують таку страву як неймовірно соковита та апетитна.

Подробиці

Але кулінарам щастить не завжди. Іноді можна дотримуватися всіх «секретів» соковитості (наприклад, використовувати м’якуш батона), проте котлети все одно вийдуть сухими.

Досвідчені господині стверджують, що існує простий спосіб, який гарантує соковитість м’ясної страви.

Секретний інгредієнт

У фарш рекомендується додати простий і доступний компонент, який, як не дивно, майже ніхто не асоціюється з котлетами. Це кабачок.

Однак перед використанням овоч потрібно правильно підготувати.

Спочатку слід прибрати все насіння. Це не важко здійснити ложкою.

Далі кабачок перетворюється на «кашку» за допомогою терки. Вийде пюре, яке і має стати складовою основи для котлет.

Дуже важливо дотримуватися правильного співвідношення: майбутні котлети повинні складатися на 25 відсотків з кабачків і на 75 відсотків з м’яса.

Щоправда, можна додати додаткові інгредієнти та обваляти страву у сухарях. Але це за бажанням господині.

Діти точно оцінять! Як приготувати ідеальну картоплю фрі в домашніх умовах

понеділок, 17 березень 2025, 0:35

Приготувати смачну картоплю фрі, яка була б м’якою всередині та хрумкою зовні, не так вже й складно. Головне – дотримуватись деяких правил, і тоді у вас без проблем вдасться подати до столу страву у супроводі апетитного гарніру, передають Патріоти Укра...

Які помилки господині допускають при роботі з листковим тістом

неділя, 16 березень 2025, 19:08

Листкове тісто здатне полегшити життя будь-якій господині, адже з його допомогою можна швидко і легко приготувати безліч різних, а головне, смачних страв, передають Патріоти України. Існує величезна кількість рецептів всіляких плетенок, бубликів, печив...