Смакота! Найпростіший інгредієнт, з яким котлети будуть соковитими та м’якими

Яскравим смаком відрізняються котлети, що зберегли у собі «м’ясний сік», передають Патріоти України.

Гурмани описують таку страву як неймовірно соковита та апетитна.

Подробиці

Але кулінарам щастить не завжди. Іноді можна дотримуватися всіх «секретів» соковитості (наприклад, використовувати м’якуш батона), проте котлети все одно вийдуть сухими.

Досвідчені господині стверджують, що існує простий спосіб, який гарантує соковитість м’ясної страви.

Секретний інгредієнт

У фарш рекомендується додати простий і доступний компонент, який, як не дивно, майже ніхто не асоціюється з котлетами. Це кабачок.

Однак перед використанням овоч потрібно правильно підготувати.

Спочатку слід прибрати все насіння. Це не важко здійснити ложкою.

Далі кабачок перетворюється на «кашку» за допомогою терки. Вийде пюре, яке і має стати складовою основи для котлет.

Дуже важливо дотримуватися правильного співвідношення: майбутні котлети повинні складатися на 25 відсотків з кабачків і на 75 відсотків з м’яса.

Щоправда, можна додати додаткові інгредієнти та обваляти страву у сухарях. Але це за бажанням господині.

Що досвідчені кондитери додають у тісто, щоб випічка довго залишалася м’якою

п’ятниця, 28 березень 2025, 9:13

Випічка зазвичай випікається на кілька днів уперед, щоб у домашніх завжди були під рукою смачні десерти до чаю. Тому важливо, щоб борошняні вироби довше зберігали м’якість, передають Патріоти України. Для цього потрібно ввести додаткові компоненти у ті...

Яку помилку роблять господині при додаванні часнику у плов

п’ятниця, 28 березень 2025, 8:13

Нерідко в рецептах плова кухарі використовують неочищений часник. Причому вказують, що це і є правильний рецепт східної страви. Вважається, що так страва буде ароматніша, та й сам часник потім простіше викинути, передають Патріоти України. Чистити чи н...