Цей рецепт і справді, може взяти участь у конкурсі на найшвидше приготування пирога. Для його приготування ви витратите хвилин 5-7 і ще 30 – на випічку. А результат – вдячні усмішки ваших рідних, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Згущене молоко – 1 б.
Яйця – 2-3 шт.
Борошно – 100 г
Крохмаль – 100 г
Процес приготування дуже простий: всі інгредієнти збийте міксером до однорідної маси.
Викладіть у змащену форму, притрушену борошном. Випікайте пів години при температурі 180 градусів.
Такий пиріг смакує з чаєм, компотом. Його можна «перетворити» на торт, змастивши сметанним кремом, але не варто робити його солодким, враховуючи, що пиріг на згущенці. У будь-якому варіанті – це смачний, пухкий, а головне – швидкий десерт!
Полуниця — це не лише смачно, а й дуже корисно. Вона багата на вітамін C, антиоксиданти, клітковину і має низьку калорійність. Але навіть із таким чудовим продуктом важливо знати міру, передають Патріоти України. 150–250 г (приблизно 1–2 склянки) — без...
В Італії пастою називають практично всі борошняні вироби. Особливо розширилося значення цього слова останніми роками: тепер під пастою часом розуміють навіть смажений у фритюрі «хмиз» і страви близькосхідного походження, що нагадують чебуреки, передают...