Смакота! Намазка для бутербродів з неочікуваним поєднанням смаків

Паста, паштет, намазка — кожен називає цей варіант закуски на власний розсуд. Пропонуємо вам цікавий рецепт, який зробить бутерброди незрівнянно смачними та оригінальними, передають Патріоти України.

Якщо ви раніше ніколи не поєднували кисломолочний сир з консервою, тоді вас чекає новий кулінарний експеримент. Він має всі шанси вам сподобатися.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • горбуша у власному соці — 1 б.;
  • дрібнозернистий кисломолочний сир — 150 г;
  • масло — 100 г;
  • кріп — 0,5 пучка;
  • сіль, перець — за смаком.

Як приготувати

Найперше потрібно горбушу дістати з банки та прибрати шкірку від риби та кістки. Розімніть виделкою та змішайте з кисломолочним сиром. Зверніть увагу, масло додають кімнатної температури.

Тепер до намазки всипте дрібно порізаний кріп. Посоліть асу, додайте трохи чорного меленого перцю. Все перемішайте. За бажанням в намазку можна ввести обсмажену цибулю. Смачного!

Смакота! Намазка для бутербродів з неочікуваним поєднанням смаків

понеділок, 21 жовтень 2024, 12:13

Паста, паштет, намазка — кожен називає цей варіант закуски на власний розсуд. Пропонуємо вам цікавий рецепт, який зробить бутерброди незрівнянно смачними та оригінальними, передають Патріоти України. Якщо ви раніше ніколи не поєднували кисломолочний си...

Лише спробуйте! Як за допомогою гірчиці та цукру зробити печінку неймовірно смачною

понеділок, 21 жовтень 2024, 11:12

Страви з печінки можуть розчарувати, якщо смак вийшов сухий. Таке їсти ніхто не захоче. Особливо, коли відчувається гіркуватий присмак. Проте з печінки можна зробити справжній шедевр. А як? Читайте про це далі, передають Патріоти України. Печінку потрі...