Паста, паштет, намазка — кожен називає цей варіант закуски на власний розсуд. Пропонуємо вам цікавий рецепт, який зробить бутерброди незрівнянно смачними та оригінальними, передають Патріоти України.
Якщо ви раніше ніколи не поєднували кисломолочний сир з консервою, тоді вас чекає новий кулінарний експеримент. Він має всі шанси вам сподобатися.
Для приготування потрібні такі продукти:
Найперше потрібно горбушу дістати з банки та прибрати шкірку від риби та кістки. Розімніть виделкою та змішайте з кисломолочним сиром. Зверніть увагу, масло додають кімнатної температури.
Тепер до намазки всипте дрібно порізаний кріп. Посоліть асу, додайте трохи чорного меленого перцю. Все перемішайте. За бажанням в намазку можна ввести обсмажену цибулю. Смачного!
В процесі готування котлет фарш доводиться вимішувати. Без цієї дії неможливо обійтись. Більшість господинь роблять це руками. Зрештою, метод є дещо помилковим. Розповідаємо далі, чому так, передають Патріоти України. Руками перемішувати фарш зручно, а...
Кисломолочний сир - один із найпопулярніших продуктів у раціоні багатьох людей. Він багатий на білок, кальцій, фосфор, вітаміни групи B та інші корисні речовини, що сприяють зміцненню кісток, підтримці м’язів та покращенню обміну речовин. Але, попри вс...