Смакота! Намазка на хліб з сала - найкраще доповнення до борщу

Пампушки з часником всім добре відомі. До борщу подають також солоне сало. А можна ще зробити намазку на хліб. Вона дуже ароматна та смачна. З борщем такі бутерброди «залітають» якнайкраще, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі компоненти:

  • сало — 500 г;
  • часник — 1 голівка;
  • петрушка — 1 пучок;
  • чорний перець горошком — 15 шт.;
  • духмяний перець — 10 шт.;
  • сіль — 1 ч.л.;
  • лаврове листя — 1 шт.

Як приготувати

З сала потрібно зрізати шкірку. Наріжте на шматки та прокрутіть через м’ясорубку разом з почищеним часником, петрушкою, лавровим листям. Стручки та стеблини видаліть перед тим.

Щоб маса була однорідною та дійсно стала намазкою, прокрутіть її через м’ясорубку двічі. Після чого перці можна додати, сіль. Перець подрібніть в ступці. Якщо цієї кількості перцю вам забагато, можна зменшити. Добре перемішайте з намазкою та викладіть в посуд для зберігання. Поставте в холодильник для охолодження.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чому ковбасу потрібно різати під кутом

понеділок, 18 листопад 2024, 8:15

Можна почути думку, що немає жодної різниці, яким чином нарізати ковбасу. Вона від цього не стане смачнішою чи кращою. Проте в кулінарних традиціях ковбасні вироби нарізають під кутом. І цьому є пояснення, передають Патріоти України. Почнімо з основног...

Не робіть помилок! В яких випадках каші не треба накривати кришкою

понеділок, 18 листопад 2024, 7:15

Можете бути експертом з каш, бо кожного дня їх готуєте. А можете нічого не підозрювати, чому каші не рекомендується накривати кришкою та в яких випадках. Є певні нюанси, про які варто знати. Якщо ви досі накривали каші кришкою, а тепер замислилися над ...