Якщо ви ламаєте голову, з чим робити бутерброди, а червона ікра чомусь за ціною кусається, то зробіть таку намазку. Не сказати, що вона дешева, проте більш бюджетна точно і дуже смачна, передають Патріоти України.
Для того, щоб зробити намазку, беремо 500 г філе оселедця. Бажано не лінуватися і взяти цілу солону рибину і почистити, адже вона зазвичай більш жирна й смачна.
Доки розбираєте оселедець, зваріть 2-3 морквини, після охолодження почистьте.
Відправте у чашу блендера філе риби, моркву, 150 г плавленого сиру, 100 г м’якого солодковершкового масла та все збийте до однорідної маси.
Не варто додавати сіль, оселедець зробить баланс, тому готуйте, смакуйте і подавати на святковий стіл із грінками хрумкими.
Смажена капуста нерідко приносить гурманам задоволення і як окрема страва. Однак господині досить часто припускаються помилки, яка призводить до сухості та погіршення смакових якостей продукту. Щоб зберегти м’якість, соковитість і прекрасний смак капус...
Курятина давно стала базовим джерелом білка в раціоні. У США, наприклад, її споживання досягло рекордних показників, зробивши куряче м’ясо найпопулярнішим видом тваринного білка. Водночас масове виробництво птиці, орієнтоване на швидкість і прибутковіс...