Якщо ви ламаєте голову, з чим робити бутерброди, а червона ікра чомусь за ціною кусається, то зробіть таку намазку. Не сказати, що вона дешева, проте більш бюджетна точно і дуже смачна, передають Патріоти України.
Для того, щоб зробити намазку, беремо 500 г філе оселедця. Бажано не лінуватися і взяти цілу солону рибину і почистити, адже вона зазвичай більш жирна й смачна.
Доки розбираєте оселедець, зваріть 2-3 морквини, після охолодження почистьте.
Відправте у чашу блендера філе риби, моркву, 150 г плавленого сиру, 100 г м’якого солодковершкового масла та все збийте до однорідної маси.
Не варто додавати сіль, оселедець зробить баланс, тому готуйте, смакуйте і подавати на святковий стіл із грінками хрумкими.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...