Смакота! Намазка з оселедця для бутербродів, які першими розберуть на свято

Якщо ви ламаєте голову, з чим робити бутерброди, а червона ікра чомусь за ціною кусається, то зробіть таку намазку. Не сказати, що вона дешева, проте більш бюджетна точно і дуже смачна, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб зробити намазку, беремо 500 г філе оселедця. Бажано не лінуватися і взяти цілу солону рибину і почистити, адже вона зазвичай більш жирна й смачна.

Доки розбираєте оселедець, зваріть 2-3 морквини, після охолодження почистьте.

Відправте у чашу блендера філе риби, моркву, 150 г плавленого сиру, 100 г м’якого солодковершкового масла та все збийте до однорідної маси.

Не варто додавати сіль, оселедець зробить баланс, тому готуйте, смакуйте і подавати на святковий стіл із грінками хрумкими.

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...