Смакота! Намазка з оселедця для бутербродів, які першими розберуть на свято

Якщо ви ламаєте голову, з чим робити бутерброди, а червона ікра чомусь за ціною кусається, то зробіть таку намазку. Не сказати, що вона дешева, проте більш бюджетна точно і дуже смачна, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб зробити намазку, беремо 500 г філе оселедця. Бажано не лінуватися і взяти цілу солону рибину і почистити, адже вона зазвичай більш жирна й смачна.

Доки розбираєте оселедець, зваріть 2-3 морквини, після охолодження почистьте.

Відправте у чашу блендера філе риби, моркву, 150 г плавленого сиру, 100 г м’якого солодковершкового масла та все збийте до однорідної маси.

Не варто додавати сіль, оселедець зробить баланс, тому готуйте, смакуйте і подавати на святковий стіл із грінками хрумкими.

Є секрет! Як тушити капусту, щоб вона не стала сухою та несмачною

понеділок, 16 червень 2025, 7:12

Смажена капуста нерідко приносить гурманам задоволення і як окрема страва. Однак господині досить часто припускаються помилки, яка призводить до сухості та погіршення смакових якостей продукту. Щоб зберегти м’якість, соковитість і прекрасний смак капус...

А ви це знали? Чому на курячому філе є білі смуги

понеділок, 16 червень 2025, 6:56

Курятина давно стала базовим джерелом білка в раціоні. У США, наприклад, її споживання досягло рекордних показників, зробивши куряче м’ясо найпопулярнішим видом тваринного білка. Водночас масове виробництво птиці, орієнтоване на швидкість і прибутковіс...