
В кулінарії є багато геніальних ідей. Вони спрощують життя та роблять страви смачнішими. Так є і з цим маринадом. Він надзвичайно простий, а результат від нього фантастичний, передають Патріоти України.
Вам не знадобиться майонез, соєвий соус, прянощі або цибуля. Є інший простий та доступний спосіб замаринувати м’ясо.
Вам знадобиться два звичайних курячих яйця. Розбийте їх в миску. Додайте трохи спецій на ваш смак (просто сіль, перець або суміш для м’яса). В яйця подрібніть часник. В залежності від розміру може бут 1-3 зубчики.
Покладіть в збиті яйця м’ясо. Залиште його маринуватися протягом кількох годин. Результат вам здивує. Простішого маринаду для м’яса не знайти.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...