
В кулінарії є багато геніальних ідей. Вони спрощують життя та роблять страви смачнішими. Так є і з цим маринадом. Він надзвичайно простий, а результат від нього фантастичний, передають Патріоти України.
Вам не знадобиться майонез, соєвий соус, прянощі або цибуля. Є інший простий та доступний спосіб замаринувати м’ясо.
Вам знадобиться два звичайних курячих яйця. Розбийте їх в миску. Додайте трохи спецій на ваш смак (просто сіль, перець або суміш для м’яса). В яйця подрібніть часник. В залежності від розміру може бут 1-3 зубчики.
Покладіть в збиті яйця м’ясо. Залиште його маринуватися протягом кількох годин. Результат вам здивує. Простішого маринаду для м’яса не знайти.
На полицях магазинів можна побачити вершкове масло з різним вмістом жиру - 72,5%, 73%, 80% чи 82%. Багато хто вважає, що це просто питання смаку, але насправді різниця між ними суттєва, передають Патріоти України. Експерти пояснюють: справжнім вершкови...
Пшоно окультурений вид проса. Наразі у продажу присутнє лише шліфоване пшоно, бо жорстке лушпиння оболонок робить його складно їстівним. Готувати пшоно можна у вигляді каші, а також варити суп, додавати в салати, передають Патріоти України. Нутриціоло...