Смакота! Неймовірно простий та геніальний маринад для м’яса

В кулінарії є багато геніальних ідей. Вони спрощують життя та роблять страви смачнішими. Так є і з цим маринадом. Він надзвичайно простий, а результат від нього фантастичний, передають Патріоти України.

Як зробити маринад для м’яса

Вам не знадобиться майонез, соєвий соус, прянощі або цибуля. Є інший простий та доступний спосіб замаринувати м’ясо.

Вам знадобиться два звичайних курячих яйця. Розбийте їх в миску. Додайте трохи спецій на ваш смак (просто сіль, перець або суміш для м’яса). В яйця подрібніть часник. В залежності від розміру може бут 1-3 зубчики.

Покладіть в збиті яйця м’ясо. Залиште його маринуватися протягом кількох годин. Результат вам здивує. Простішого маринаду для м’яса не знайти.

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...