М’ясна запіканка з капустою без смаження та виснажливого приготування. Цю страву можна подати і в гарячому, і в холодному вигляді. Можна навіть брати її із собою на природу чи роботу. Найніжніші овочі у поєднанні з м’ясом під сирною рум’яною скоринкою – це дуже смачно, передають Патріоти України.
Подрібніть капусту. Робіть це так, як вам більше подобається і зручно, можна просто нашаткувати ножем, можна подрібнити на терці або спеціальним ножем для шатківниці. Головне, щоб вийшли не надто великі шматочки. Тепер моркву подрібніть на великій тертці. Капусту та моркву відправте у миску.
Вбийте яйця, додайте сіль, куркуму, спеції для м’яса та овочів та м’ясний фарш. Додайте пшеничні панірувальні сухарі і все перемішайте. На деко, застелене пергаментним папером, влийте трохи олії.
Потім викладіть суміш із фаршем і розрівняйте. Відправте страву у розігріту до 220 градусів духовку на пів години. Твердий сир натріть на велику тертку, щоб рівномірно посипати весь верх подрібненим сиром.
Відправте ще раз у духовку на 10 хвилин, щоб сир розплавився та підрум’янився. Відразу у теплому вигляді наріжте та подавайте.
Їсти огірки щодня — загалом корисно, але є кілька нюансів, про які варто знати, передають Патріоти України. Якщо немає індивідуальної непереносимості або медичних протипоказань, огірки можна їсти щодня — це корисний і освіжаючий продукт, який підтримує...
Багато господинь з радістю готували б горохові супи і пюре частіше, але з цим видом бобових виникає ряд складностей. Наприклад, не всі можуть згадати поставити горох відмокати у воді на ніч. Іншим не подобається ситуація, коли продукт “не хоче” варитис...