М’ясна запіканка з капустою без смаження та виснажливого приготування. Цю страву можна подати і в гарячому, і в холодному вигляді. Можна навіть брати її із собою на природу чи роботу. Найніжніші овочі у поєднанні з м’ясом під сирною рум’яною скоринкою – це дуже смачно, передають Патріоти України.
Подрібніть капусту. Робіть це так, як вам більше подобається і зручно, можна просто нашаткувати ножем, можна подрібнити на терці або спеціальним ножем для шатківниці. Головне, щоб вийшли не надто великі шматочки. Тепер моркву подрібніть на великій тертці. Капусту та моркву відправте у миску.
Вбийте яйця, додайте сіль, куркуму, спеції для м’яса та овочів та м’ясний фарш. Додайте пшеничні панірувальні сухарі і все перемішайте. На деко, застелене пергаментним папером, влийте трохи олії.
Потім викладіть суміш із фаршем і розрівняйте. Відправте страву у розігріту до 220 градусів духовку на пів години. Твердий сир натріть на велику тертку, щоб рівномірно посипати весь верх подрібненим сиром.
Відправте ще раз у духовку на 10 хвилин, щоб сир розплавився та підрум’янився. Відразу у теплому вигляді наріжте та подавайте.
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...