Смакота! Ніжна м’ясна запіканка з капустою під сиром

М’ясна запіканка з капустою без смаження та виснажливого приготування. Цю страву можна подати і в гарячому, і в холодному вигляді. Можна навіть брати її із собою на природу чи роботу. Найніжніші овочі у поєднанні з м’ясом під сирною рум’яною скоринкою – це дуже смачно, передають Патріоти України.

Подробиці

Подрібніть капусту. Робіть це так, як вам більше подобається і зручно, можна просто нашаткувати ножем, можна подрібнити на терці або спеціальним ножем для шатківниці. Головне, щоб вийшли не надто великі шматочки. Тепер моркву подрібніть на великій тертці. Капусту та моркву відправте у миску.

Вбийте яйця, додайте сіль, куркуму, спеції для м’яса та овочів та м’ясний фарш. Додайте пшеничні панірувальні сухарі і все перемішайте. На деко, застелене пергаментним папером, влийте трохи олії.

Потім викладіть суміш із фаршем і розрівняйте. Відправте страву у розігріту до 220 градусів духовку на пів години. Твердий сир натріть на велику тертку, щоб рівномірно посипати весь верх подрібненим сиром.

Відправте ще раз у духовку на 10 хвилин, щоб сир розплавився та підрум’янився. Відразу у теплому вигляді наріжте та подавайте.

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...