Смакота! Ніжна м’ясна запіканка з капустою під сиром

М’ясна запіканка з капустою без смаження та виснажливого приготування. Цю страву можна подати і в гарячому, і в холодному вигляді. Можна навіть брати її із собою на природу чи роботу. Найніжніші овочі у поєднанні з м’ясом під сирною рум’яною скоринкою – це дуже смачно, передають Патріоти України.

Подробиці

Подрібніть капусту. Робіть це так, як вам більше подобається і зручно, можна просто нашаткувати ножем, можна подрібнити на терці або спеціальним ножем для шатківниці. Головне, щоб вийшли не надто великі шматочки. Тепер моркву подрібніть на великій тертці. Капусту та моркву відправте у миску.

Вбийте яйця, додайте сіль, куркуму, спеції для м’яса та овочів та м’ясний фарш. Додайте пшеничні панірувальні сухарі і все перемішайте. На деко, застелене пергаментним папером, влийте трохи олії.

Потім викладіть суміш із фаршем і розрівняйте. Відправте страву у розігріту до 220 градусів духовку на пів години. Твердий сир натріть на велику тертку, щоб рівномірно посипати весь верх подрібненим сиром.

Відправте ще раз у духовку на 10 хвилин, щоб сир розплавився та підрум’янився. Відразу у теплому вигляді наріжте та подавайте.

Чому мед твердне і чи можна це виправити? Відповідь експерта

неділя, 10 серпень 2025, 23:10

Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...

Не їжте це на ніч! Продукти, які викликають набряки та сповільнюють метаболізм

неділя, 10 серпень 2025, 12:08

Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...