
Приготувати паштет з курячої печінки досить просто. Для цього потрібно всього кілька доступних інгредієнтів. Це найкращий формат намазки на хліб. Актуально і на кожен день, і для святкового столу, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Печінку промийте, обробіть та наріжте на шматки. Моркву натріть, а ріпчасту цибулю подрібніть. Розігрійте олію на сковороді. Відправте смажитись цибулю, потім додайте моркву та протушкуйте все разом до напівготовності. В останню чергу викладіть печінку. Всі компоненти готуйте до готовності під закритою кришкою. Посоліть.
Залиште все охолонути. Потім збийте в блендері до однорідної маси. Лишилось додати вершкове масло та ще раз ретельно перемішати. Якщо плануєте зберігати паштет більш тривалий час, перекладіть його в банку та полийте розтопленим вершковим маслом. Воно затвердіє, утворить скоринку та не дасть паштету обвітрюватись і темніти. Смачного!
Бажання накинутися на фастфуд після важкого робочого дня - цілком нормальна реакція організму, а не прояв слабкої сили волі. Про це заявляють лікарі, пояснюючи, що вся справа - у перевтомі мозку, передають Патріоти України. Після тривалого напруження м...
Багато людей стикаються з проблемою позбавлення від надлишкових кілограмів. Часто це пов’язано не лише з кількістю спожитої їжі, а й з тим, в яку пору доби ми сідаємо за стіл. Виявляється, час прийому їжі має вагоме значення, особливо коли йдеться про ...