
Приготувати паштет з курячої печінки досить просто. Для цього потрібно всього кілька доступних інгредієнтів. Це найкращий формат намазки на хліб. Актуально і на кожен день, і для святкового столу, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Печінку промийте, обробіть та наріжте на шматки. Моркву натріть, а ріпчасту цибулю подрібніть. Розігрійте олію на сковороді. Відправте смажитись цибулю, потім додайте моркву та протушкуйте все разом до напівготовності. В останню чергу викладіть печінку. Всі компоненти готуйте до готовності під закритою кришкою. Посоліть.
Залиште все охолонути. Потім збийте в блендері до однорідної маси. Лишилось додати вершкове масло та ще раз ретельно перемішати. Якщо плануєте зберігати паштет більш тривалий час, перекладіть його в банку та полийте розтопленим вершковим маслом. Воно затвердіє, утворить скоринку та не дасть паштету обвітрюватись і темніти. Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....