Приготувати паштет з курячої печінки досить просто. Для цього потрібно всього кілька доступних інгредієнтів. Це найкращий формат намазки на хліб. Актуально і на кожен день, і для святкового столу, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Печінку промийте, обробіть та наріжте на шматки. Моркву натріть, а ріпчасту цибулю подрібніть. Розігрійте олію на сковороді. Відправте смажитись цибулю, потім додайте моркву та протушкуйте все разом до напівготовності. В останню чергу викладіть печінку. Всі компоненти готуйте до готовності під закритою кришкою. Посоліть.
Залиште все охолонути. Потім збийте в блендері до однорідної маси. Лишилось додати вершкове масло та ще раз ретельно перемішати. Якщо плануєте зберігати паштет більш тривалий час, перекладіть його в банку та полийте розтопленим вершковим маслом. Воно затвердіє, утворить скоринку та не дасть паштету обвітрюватись і темніти. Смачного!
Розповідаємо, що додати в тісто, щоб ваша випічка була не лише смачною, а й мала вишуканий незабутній аромат, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Якщо ви вирішили приготувати курку в духовці, то, напевно, намагаєтеся домогтися появи характерної підсмаженої скоринки, передають Патріоти України. Адже, завдяки цьому страва виходить неймовірно смачною і апетитною. До того ж це говорить про високий р...