Домашня випічка смачна та ароматна, зроблена з любов’ю. До чаю постійно хочеться з’їсти певний шматочок, тож такі рецепти потрібно мати під рукою. Наприклад, можна приготувати пиріг з грушами та яблуками. передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Починаємо з яєць. Потрібно відділити білки від жовтків. Білки наразі поставте в холодильник, жовтки потрібно збити з цукром (150 г). Сюди ж масло та молоко. Просійте борошно з розпушувачем та вмішайте в масу, щоб вийшло еластичне тісто.
Тісто треба розділити на частини. Третину з нього покладіть в морозилку, а решту на 15 хвилин просто в холодильник.
Яблука та груші треба очистити від шкірки та серцевини. Наріжте груші кубиками, а яблуко натріть на тертці.
Тепер потрібно викласти фрукти на сковороду. Додайте до них лимонний сік, 100 г цукру. Тушкуйте, щоб випарувалась рідина.
Поки там процес на сковороді, збийте білки в стійку піну. Змастіть масло форму для випікання. Розподіліть одну частину тіста, викладіть начинку, далі збитий білок, а зверху потріть заморожене тісто.
Духовка повинна бути розігріта до 170 градусів. Пиріг випікають протягом 40-45 хвилин. Смачного!
Бездоганне смаження на вершковому маслі – це справжнє кулінарне мистецтво, оскільки не кожна господиня здатна досягти потрібного результату. Іноді замість апетитного тонкого присмаку ми отримуємо страву, що пригоріла, адже у вершкового масла дуже низьк...
Холодець – це традиційна українська страва, яка часто з’являється на святкових столах, особливо на Великдень. Однак багато господинь стикаються з проблемою: холодець не застигає або виходить каламутним. Причини можуть бути різні – від неправильного виб...