Смакота! Ніжний сирник із курагою, що тане у роті, як суфле

Якщо ви не любите довго виробляти сирники і смажити по черзі на сковорідці, то зробіть його у духовці, а потім поріжте порційно. Смак буде неймовірно ніжним і, дійсно, схожим на повітряне суфле, передають Патріоти України.

Подробиці

На 500 г кисломолочного сиру візьміть 500 мл сметани та 5 яєць. Цукор додавайте за бажанням, а ванільний цукор для аромату рекомендуємо відразу додати, навіть якщо не полюбляєте солодке. Збийте всі інгредієнти до пишної однорідної маси.

100 г кураги залийте окропом, через 10 хвилин воду злийте і обітріть паперовим рушником. Наріжте курагу кубиками та додайте до сирної основи.

Зверніть увагу, що в цьому рецепті не треба додавати ні борошно, ні манку у тісто. Проте якщо ви хочете більш щільну основу, то можете всипати пару ложок манки.

Форму для запікання треба змастити маслом і вилити сирну масу. Запікати при температурі 170 градусів протягом 45 хвилин. Із форми діставати після охолодження.

Вони виводять токсини та запускають природне очищення. Їжте їх частіше - і дуже швидко відчуєте різницю

середа, 3 грудень 2025, 8:15

Наша щоденна рутина - їжа, повітря, вода, стрес та навіть улюблені напої - постійно підкидають організму токсини. Вони накопичуються непомітно, але шкодять здоров’ю, викликаючи втому, запалення, головні болі та проблеми зі шкірою. На щастя, тіло має вл...

Квашена капуста гірчить? Ось у чому причина

середа, 3 грудень 2025, 7:44

Квашена капуста часто готується у великих об’ємах і з розрахунком на тривале зберігання, тому важливо розуміти, від чого залежить її смак. Найпоширеніша проблема, з якою стикаються під час квашення, - поява характерної гіркоти. Щоб не зіпсувати продукт...