
Дуже красивий і не менш смачний торт, буде справжньою прикрасою на святковому столі, передають Патріоти України.
1. Для коржу: до яєць додаємо цукор і збиваємо до білої пишної піни, далі додаємо масло, барвник і знову збиваємо, потім змішуємо сухі інгредієнти: борошно, какао і розпушувач, і все разом збиваємо, виливаємо в форму застелену пергаментним папером і відправлємо в розігріту до 190° духовку на 30 – 40 хвилин( але дивіться по своїй духовці).
2. Для крему: з’єднуємо вершки, цукрову пудру та сирний сир, збиваємо до густих піків.
3. Коли корж охолоне, розрізаємо його навпіл і змащуємо кремом.
Є два варіанти прикрасити торт, щоб він був білим або червоним:
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.