Смакота! Новий спосіб приготування риби відразу з гарніром у духовці

Сьогодні хочемо представити вашій увазі цікавий спосіб приготування рибного філе відразу з гарніром в духовці під сирною шубкою, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Філе морської риби (у мене філе тріски) – 400 гр.
  • Сіль – 2/3 чайної ложки.
  • Суміш перців – 1 чайна ложка.
  • Сік лимона – 1/2 шт.
  • Рис – 150 гр.
  • Сире яйце – 2 шт.
  • Олія соняшникова – 50 мл.
  • Ріпчаста цибуля – 2 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Сир – 100 гр.

Покроковий процес приготування:

1. Філе ретельно промиваємо, просушуємо паперовим рушником, розрізаємо на дві рівні частини і перекладаємо в глибоку тарілку.

2. Додаємо сіль, суміш різних перців (можна просто чорний мелений перець), сік половини лимона, все добре перемішуємо і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.

3. Беремо 150 грам рису, відварюємо і перекладаємо в глибоку ємність. Додаємо два сирих яйця, сіль, перець, все добре перемішуємо до однорідної маси.

4. Деко для запікання змащуємо олією, викладаємо по всій поверхні дека ріпчасту цибулю порізану півкільцями.

5. Зверху на цибулю викладаємо підготовлену рибу, потім викладаємо рис, помідор порізаний кружечками і засипаємо все сиром натертим на грубій терці.

6. Деко прибираємо в розігріту духовку при температурі 200 градусів на 30 хвилин. Смачного!


Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...