Смакота! Печиво з шоколадною крихтою за 6 хвилин

Молодий шеф-кондитер французького готелю Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort Гаетан Ф’яр ділиться фірмовим секретом, передають Патріоти України.

Інгредієнти (на 20 штук):

  • 150 г цукру
  • 200 г борошна
  • 2 г розпушувача
  • 75 г шоколадних крапель для випічки (шоколадні краплі – це маленькі шматочки шоколаду краплеподібної форми)
  • 100 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • 5 г солі

Спосіб приготування:

  1. Розтопіть масло в окремій мисці, додайте решту інгредієнтів і ретельно змішайте.
  2. Сформуйте кульки приблизно 25 г.
  3. Випікайте протягом 6 хвилин при температурі 180 градусів.

Все геніальне – просте! Смачного!

Це варто знати! Як зелений чай впливає на мозок

четвер, 30 жовтень 2025, 18:43

Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...

Є секрети! Книга рецептів Як приготувати розсипчастий рис - хитрощі від шеф-кухаря

четвер, 30 жовтень 2025, 11:45

Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...