Смакота! Печиво з шоколадною крихтою за 6 хвилин

Молодий шеф-кондитер французького готелю Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort Гаетан Ф’яр ділиться фірмовим секретом, передають Патріоти України.

Інгредієнти (на 20 штук):

  • 150 г цукру
  • 200 г борошна
  • 2 г розпушувача
  • 75 г шоколадних крапель для випічки (шоколадні краплі – це маленькі шматочки шоколаду краплеподібної форми)
  • 100 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • 5 г солі

Спосіб приготування:

  1. Розтопіть масло в окремій мисці, додайте решту інгредієнтів і ретельно змішайте.
  2. Сформуйте кульки приблизно 25 г.
  3. Випікайте протягом 6 хвилин при температурі 180 градусів.

Все геніальне – просте! Смачного!

Помилка, яка псує їжу: Що не можна зберігати на дверцятах холодильника

четвер, 18 вересень 2025, 9:15

Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...

"Вбийте Росію в собі, у своїй голові! Інакше не буде нічого хорошого": Голобуцький про інтерв'ю з Пугачовою, яка була довіреною особою Путіна

середа, 17 вересень 2025, 8:27

"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...