
Смачна та швидка піца за 5 хвилин буде готова, якщо зробити її за цим рецептом. На сковорідці тісто буде тонким та ніжним, передають Патріоти України.
На одну порцію змішайте 1 яйце, 4 ст.л. сметани, 0,5 ч.л. солі, 2 ст.л. рафінованої олії та 4 ст.л. борошна.
Однорідне тісто вилийте на сковорідку, розрівняйте. Змастіть соусом (кетчуп із йогуртом білим або майонезом).
Викладіть поверх ковбасу, потім помідори і затріть все сиром. Начинка може бути абсолютно різною, на ваш смак (бекон, філе, кукурудза, ананас, гриби тощо)
Накрийте кришкою і на середньому вогні готуйте протягом 5 хвилин. Смакуйте відразу зі сковорідки.
Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...
Фольга має чимало застосувань у господарстві. Її використовують для видалення вапняного наліту чи чистки срібних прикрас, у фользі запікають різноманітні страви. Втім, як стверджують фахівці, фольга в кулінарії - не кращий варіант, у тому числі й для з...