Приготувати таку піцу просто, бо для цього вам треба лише кілька інгредієнтів та сковорода. Читайте рецепт та беріть до своєї кулінарної скарбнички, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Кількість інгредієнтів беріть на свій розсуд. Щоб філе у піці було смачнішим, перед обсмаженням обробіть його сіллю та спеціями для курки. Твердий сир натріть. Помідори наріжте кружальцями або кубиком. Цибулю можна додавати за бажанням.
Отже, збираємо піцу на сковороді. Лаваш викладіть на суху сковороду. Посипте сиром та складіть його навпіл, щоб сир опинився всередині. Тепер поверхню змастіть кетчупом та сметаною. Викладіть начинку. Нарізані печериці, обсмажене філе, помідори, цибулю за бажанням (ріпчасту або зелену). Посипте зверху ще раз сиром. На повільному вогні тримати 7-10 хвилин. Смачного!
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...