Приготувати таку піцу просто, бо для цього вам треба лише кілька інгредієнтів та сковорода. Читайте рецепт та беріть до своєї кулінарної скарбнички, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Кількість інгредієнтів беріть на свій розсуд. Щоб філе у піці було смачнішим, перед обсмаженням обробіть його сіллю та спеціями для курки. Твердий сир натріть. Помідори наріжте кружальцями або кубиком. Цибулю можна додавати за бажанням.
Отже, збираємо піцу на сковороді. Лаваш викладіть на суху сковороду. Посипте сиром та складіть його навпіл, щоб сир опинився всередині. Тепер поверхню змастіть кетчупом та сметаною. Викладіть начинку. Нарізані печериці, обсмажене філе, помідори, цибулю за бажанням (ріпчасту або зелену). Посипте зверху ще раз сиром. На повільному вогні тримати 7-10 хвилин. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...