
Найпростіше, що можна приготувати з італійської кухні — це піца. Зараз посиплються коментарі, що це все маячня. Для піци потрібно дріжджове тонке тісто, а для його приготування потрібен час та вміння. Це правда, але сьогодні будемо готувати за спрощеним рецептом. Всього 10 хвилин вашого часу, декілька інгредієнтів та сковорода, передають Патріоти України.
Вам знадобляться наступні:
Відразу приступаємо до активного готування страви. Отже, вам треба збити разом сметану, майонез, яйця та борошно. Має вийти однорідна маса. Посоліть її.
Сковороду змастіть рослинною олією. Підготовлене тісто вилийте в неї. Зверху викладіть продукти для начинки: помідори, ковбасу, оливки і ін. Включіть вогонь та посипте піцу тертим твердим сиром.
Піцу треба накрити кришкою. Залишіть готуватись на 10 хвилин. До столу подають гарячою. Смачного!
Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...
Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...