Смакота! Повітряні сирні булочки, які готуються за 15 хвилин

Сучасні господині все частіше користуються напівфабрикатами або доставкою, щоби порадувати близьких вечерею. Вся проблема у дефіциті вільного часу. Проте кулінари знають, що є простий рецепт приготування смачних м’яких булочок, передають Патріоти України.

Подробиці

Зробити частування можна лише за 15 хвилин.

Складові:

  • сир – 250 г;
  • борошно – 250 г;
  • молоко – 2 ст. л.;
  • цукор – 5 ст. л.;
  • яйця – 2 шт.;
  • сіль;
  • ванілін – 2 г;
  • розпушувач – 12 г.

Рецепт приготування

Для початку яйця слід змішати з цукром, щіпкою солі та ваніліном. Потім їх треба з’єднати із сиром.

Після цього можна додати попередньо просіяне борошно з розпушувачем.

Потім потрібно руками перемішати масу. Тісто має трохи прилипати до пальців.

Як тільки булочки будуть сформовані, їх слід поставити на 12 хвилин у розігріту до 190 градусної духовки.

На якийсь час випічку слід дістати, щоб змастити молоком і посипати цукром. Після цього потрібно ще на 5 хвилин відправити частування в духовку.

А ви це знали? Чому досвідчені кулінари додають оцет під час варіння картоплі

субота, 26 квітень 2025, 7:12

Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...

Чим посипати дно форми для випічки, щоб шарлотка вийшла пишною

п’ятниця, 25 квітень 2025, 18:14

Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України. Основним інгредієнтом цього аром...