Цей сирний кекс є справжнім фаворитом серед кексів. На його основі можна навіть великодні паски пекти. Виходить завжди дуже смачним та ніжним. Він чудово піднімається. Навіть на сніданок замість сирників можна спекти такий кекс. Готується він досить швидко, передають Патріоти України.
Для приготування навіть міксер не знадобиться.
1. До яєць додати цукор, сіль та ванільний цукор (за бажанням). Збити ручним вінчиком до розчинення цукру та утворення білої піни.
2. Влити розтоплене вершкове масло, знову добре перемішати вінчиком.
3. Потім потрібно додати головний інгредієнт – сир. І так само треба добре перемішати вінчиком. Сир попередньо перетирати не потрібно.
4. Додати просіяне борошно і розпушувач, замісити тісто лопаткою.
5. Додати родзинки і знову добре перемішати. За бажанням можна додати будь-який інший наповнювач (горіхи, ягоди, шоколад, цедру цитрусових, фрукти).
6. Форму змастити шматочком вершкового масла і трохи присипати манкою або борошном. Викласти тісто у форму та розрівняти.
7. Відправити кекс у розігріту до 180°С духовку на 30-35 хвилин. Після випікання кекс можна посипати цукровою пудрою.
Ось і все, кекс готовий! На приготування тіста у вас справді не піде більше 10 хвилин. Так що беріть цей рецепт на озброєння. Цей кекс точно Вам сподобається та стане вашим фаворитом.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...