Пироги є справжніми ласощами, якими нас часто пригощають наші бабусі. Інший раз хочеться приготувати щось подібне, але не хочеться витрачати величезну кількість часу і сил на кулінарні шедеври. Тому варто знайти простіший варіант, який зможе вас порадувати смаковими якостями. Спробуйте наступний рецепт пирога з капусти, передають Патріоти України.
Спочатку варто нашаткувати капусту подрібніше, оскільки вона відіграє роль начинки. Візьміть каструлю, посоліть, дочекайтеся кипіння і відваріть капусту на середньому вогні.
Для найкращого результату буде достатньо 15 хвилин.
Після овоч слід просушити.
Щойно капуста буде готова, можна починати обсмажувати на оливковій олії дрібно порізану цибулю разом із капустою.
Буде потрібно близько 20 хвилин. На цьому етапі можна буде додати сіль і ваші улюблені прянощі за бажанням.
Тим часом нам варто підготувати нашу основу для тіста. Усе дуже просто: з’єднуємо кефір, яйце, додаємо просіяне борошно. Перемішуємо все до однорідного стану.
Слід додати соду та дрібку солі й заново перемішати.
Фінальний етап проходить таким чином: форма має бути змащена оливковою олією, потім наливаємо половину тіста, викладаємо начинку і виливаємо решту тіста.
Випікати пиріг потрібно близько 25 хвилин за температури 180 градусів.
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...
Сало є для багатьох улюбленою закускою восени та взимку, тому що велика кількість жирів робить їжу більш поживною. Також така їжа має відмінний зігріваючий ефект. Як правило, смачнішого за сало домашнього посолу варіанта не знайти. Тільки сама господин...