Пироги є справжніми ласощами, якими нас часто пригощають наші бабусі. Інший раз хочеться приготувати щось подібне, але не хочеться витрачати величезну кількість часу і сил на кулінарні шедеври. Тому варто знайти простіший варіант, який зможе вас порадувати смаковими якостями. Спробуйте наступний рецепт пирога з капусти, передають Патріоти України.
Спочатку варто нашаткувати капусту подрібніше, оскільки вона відіграє роль начинки. Візьміть каструлю, посоліть, дочекайтеся кипіння і відваріть капусту на середньому вогні.
Для найкращого результату буде достатньо 15 хвилин.
Після овоч слід просушити.
Щойно капуста буде готова, можна починати обсмажувати на оливковій олії дрібно порізану цибулю разом із капустою.
Буде потрібно близько 20 хвилин. На цьому етапі можна буде додати сіль і ваші улюблені прянощі за бажанням.
Тим часом нам варто підготувати нашу основу для тіста. Усе дуже просто: з’єднуємо кефір, яйце, додаємо просіяне борошно. Перемішуємо все до однорідного стану.
Слід додати соду та дрібку солі й заново перемішати.
Фінальний етап проходить таким чином: форма має бути змащена оливковою олією, потім наливаємо половину тіста, викладаємо начинку і виливаємо решту тіста.
Випікати пиріг потрібно близько 25 хвилин за температури 180 градусів.
Приблизно через 2 тижні розкрита томатна паста покривається плівкою, а потім з’являється пліснява. Щоб значно продовжити термін зберігання відкритої пасти, можна скористатися однією простою хитрістю з гірчицею, передають Патріоти України. Суть хитрості...
Не кожна господиня може похвалитися тим, що омлет вийшов у неї з першого разу: навіть у професійних кухарів із цією простою стравою можуть періодично виникати проблеми, передають Патріоти України. Достатньо допустити лише одну неточність при виборі про...